anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedawca zlecił zwrot środków pieniędzy niestety nie dostałem ich na konto z którego płaciłem

kamilka0904
#7 Wielbiciel

Sprzedawca zlecił zwrot środków pieniędzy niestety nie dostałem ich na konto z którego płaciłem (płaciłem blikiem). Może problem się pojawił ponieważ płatność była połączona z innym produktem. Jednym blikiem płaciłem za 2 przedmioty a jeden anulowałem i sprzedawca zlecił pełen zwrot środków za ten jeden przedmiot dnia 5.08.2025 o godzinie 9:22.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kamilka0904 dostałeś email od allegro z 8nformacja o zwrocie? Sprawdzałeś konto bankowe w dniu dokonania transakcji?

oznacz moderatorów

kamilka0904
#7 Wielbiciel

Parę razy sprawdzałem konto. Cały czas brak środków . Od allegro nie dostałęm maila o zwrocie ale jak sprawdzam szczegóły zakupu to jest decyzja o zwrocie pozytywna.

kamilka0904_0-1755549616904.png

Nawet jak chce zacząć dyskusje w pomocy allegro że nie dostałem to automat wyskakuje że sprzedawca zlecił zwrot pieniędzy.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@kamilka0904 Podaj mi, proszę, numer tego zamówienia.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kamilka0904
#7 Wielbiciel

7a154090-6e44-11f0-bce7-459645072bee

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@kamilka0904 dziękuję. Sprawdziłam ten zwrot i owszem, sprzedawca go zlecił, ale nie został zrealizowany, dlatego w tej sytuacji skontaktuj się proszę ze sprzedawcą i poproś o ponowne zlecenie zwrotu dla Ciebie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów