anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedawca?

Client:81918733
#7 Wielbiciel#
Здравствуйте, 2020-05-01 Я купил обувь у продавца "" Я получил номер отслеживания, но ничего не показывает (я не могу найти такую ​​отправку), я не могу отследить отправку в соответствии с полученным номером отслеживания. Я также видел, что этот продавец исчез из Allegro, что мне теперь делать? ? Спасибо
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Vryko
#18 Luminarz#

@Client:81918733  

Подождите. Он написал на сайте, что из-за эпидемии поставки продлятся дольше. От 20 до 50 дней. И что покупка будет в порядке. Вы также можете попросить продавца вернуть деньги. Или начать обсуждение (спор) - здесь: https://allegro.pl/dyskusje/nowa

Если он не ответит, вам поможет сотрудник Allegro.

Еще - лучше писать на английском.

konto zamknięte
Nie dotyczy

sołtys @Vryko, на английском, pls 🙂

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Witam, napisałem wiadomość do sprzedawcy, że nie widzę jego przesyłki, nie wiem czy otrzymam towar, on odpowiedział :

(Witaj, przepraszam, że czekasz tak długo. Produkt został zwrocony z powodu długiego pobytu, sprobuj ubiegać się o zwrot z Allegro.)
2020-05-18

Nie wiem, co dalej robić, czy dłużej czekać? czy to będzie ten towar, czy zwrócą mi pieniądze?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Witam, napisałem wiadomość do sprzedawcy, że nie widzę jego przesyłki, nie wiem czy otrzymam towar, on odpowiedział :

(Witaj, przepraszam, że czekasz tak długo. Produkt został zwrocony z powodu długiego pobytu, sprobuj ubiegać się o zwrot z Allegro.)
2020-05-18

Nie wiem, co dalej robić, czy dłużej czekać? czy to będzie ten towar, czy zwrócą mi pieniądze?

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@Client:81918733, don't share login names 🙂 @cloudcloud 🦎
English / Polski - use one you know, don't use Russian, don't force us to use translator.

oznacz moderatorów