Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, mam pytanie do naszych Moderatorek. Czy właściwym jest już na tym etapie otwarcie dyskusji sprzedającemu? A może wy możecie pomóc ustalić, co się stało z przesyłką, jako Allegro?
Sytuacja wygląda tak, że zakupiłem płyn Wirek do koloru, który został podzielony przez sprzedawcę na dwie osobne przesyłki i wysłany. Jedna paczka dotarła, druga nie. Od kilku dni wisi ze statusem w doręczeniu na kilka dni wstecz temu. Kurier doręczając pierwszą paczkę powiedział, że widział na magazynie drugą paczkę, ale nie mógł potem jej znaleźć, więc doręczy następnego dnia. Niestety nie pojawił się następnego dnia, ani w kolejne dni. Zgłosiłem się z prośbą o pomoc do sprzedawcy, ale on mnie ignoruje i nie odpowiedział w ogóle do teraz na ten problem. Dostawcą jest DHL, ale oni mają zapis, że reklamacje może złożyć tylko osoba nadająca paczkę.
Pozdrawiam 🙂
@RobertB1992 Możesz założyć dyskusję i wyjaśnij sprawę ze sprzedającym. Dyskusja to rozmowa pomiędzy Tobą a sprzedającym, do której Allegro ma wgląd i możesz poprosić nas o pomoc.