Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, proszę o informację gdzie sprawdzić ilość naliczonych monet za zakupy w strefie fachowca w danym miesiącu?
@monsterblock jeśli spełnisz warunki promocji to monety będą widoczne w tej zakładce.
Tutaj znajdziesz wszystkie informacje na temat Strefy fachowca, jeśli będziesz miał pytania, chętnie pomogę 🙂
Jestem przekonoany, że spelnilem wymagania, natomiast monet nie widzę, w regulaminie nie znalazłem informacji, kiedy monety są wprowadzone do konta, nadal nic nie wiem
@monsterblock już wyjaśniam, monety zostaną automatycznie przyznane na Twoje saldo monetowe, w terminie do 15 dnia kolejnego cyklu rozliczeniowego, czyli do 15 dnia kolejnego miesiąca kalendarzowego - 15.04 w tym przypadku.
Witam, ja w lutym zdobylem 35 monet w strefie fachowca, a do tej pory nie wplynely na moje konto
Cześć @lukaszbugaj! Sprawdziłam, że spełniasz warunki, poproszę Cię jeszcze o cierpliwość, monety wkrótce zostaną dodane do Twojego konta, bardzo możliwe, że jeszcze dzisiaj pojawią sie na Twoim koncie, gdyby ich nie było, napisz proszę ponownie w poniedziałek.
Będziemy działać!