anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Supermarket / Hipermarket na Allegro

annrat
#7 Wielbiciel#

Cześć! 

Czy znacie może sprzedawcę, który miałby w swojej ofercie wszystko, jak sklepy typu Auchan czy Tesco?

Żeby miał produkty dla niemowlaków, przez chemię do domu, po artykuły spożywcze?

Zależy mi na znalezieniu takiego sprzedawcy, ponieważ chcę zamawiać za granicę i będzie mi się to opłacać tylko wtedy kiedy znajdę jednego, ewentualnie dwóch sprzedawców.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@annrat Cześć!  Tutaj znajdziesz oferty oficjalnego sklepu Auchan w dziale supermarket, a tutaj oferty z działu Supermarket oficjalnego sklepu Allegro, mam nadzieję, że to będzie pomocne 🙂

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

annrat
#7 Wielbiciel#

Super, bardzo dziękuję! Auchana znalazłam, ale z jakiegoś powodu wyświetlała mi się informacja, że nic nie sprzedają. 

A czy w supermarkecie Allegro są produkty od różnych sprzedawców? Czy jednego?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@annrat cieszę się, że mogłam pomóc produkty w sklepie Allegro są wysyłane od jednego sprzedającego 🙂 Wszystko jest wysyłane z jednego miejsca. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

annrat
#7 Wielbiciel#
OK, super! Dziękuję! 🙂
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@annrat sprawdź filtry czy ustawienia przeglądania https://allegro.pl/uzytkownik/Auchan_oferty

________
Κώστας
oznacz moderatorów

annrat
#7 Wielbiciel#

Chyba Auchan nie dostatcza za granicę. Bo jak zmieniłam kraj dostawy z Finlandii na Polskę, od razu pokazały mi się produkty w ofercie.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie ma możliwości wysyłki poza Polskę, ale możesz zadać pytanie do sprzedawcy czy wyśle.

oznacz moderatorów

annrat
#7 Wielbiciel#

Tak zrobię, dziękuję. 🙂

oznacz moderatorów