Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Właśnie wysłałem do allegro zapytanie bo mam już dość nachalnego domagania się wystawienia komentarza i często od transakcji które się nie odbyły bo nie zostały opłacone (z powodu rezygnacji z zakupu). Oto wysłana treść ==== Mamy z braćmi kilka kont na allegro. Proszę nam wyjaśnić dlaczego ciągle, nachalnie domagacie się wystawiania komentarzy często za zakupy z których zrezygnowaliśmy i potwierdziliśmy ten fakt po pytaniach z allegro. == Allegro mając całkowitą świadomość o fakcie, że transakcja nie miała miejsca domaga się wystawienia komentarza. Doprowadzicie do tego, że komentarze do transakcji, które nie miały miejsca będą przez nas wystawiane jako negatywy bo mamy dość tej nachalności o wystawianie komentarzy. Wg. nas system komentarzy został przez allegro całkowicie zdemolowany po wprowadzonych zmianach dlatego nie wystawiamy od tego czasu żadnych opinii lub mając trzy miesiące czasu = trzymamy sprzedających w niepewności do momentu ewentualnych nieporozumień przy kolejnych zakupach aby ich odpowiednio podliczyć. Proszę wyjaśnić jak można łamiąc własny regulamin domagać się komentarzy od nieodbytych transakcji ???????????
Przecież możesz wyłączyć te powiadomienia 🙂
https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiadomienia
Rozwiń - Dla kupującego.
Wiem. Ale nie na tym polega obserwacja debilnych zmian na allegro i ewidentne łamanie regulaminu allegro i przez allegro ustanowionego aby schować głowę w piasek.
Jeśli chcesz z nich zrezygnować, odznacz odpowiednie zgody na liście w zakładce Powiadomienia. 😉
Wyłączenie powiadomień może potrwać do 7 dni.
To nie jest rozwiązanie = czyt. wyżej odpowiedż
Ale masz rację, nachalnie przypominają o tych komentarzach w ciągu 3 miesięcy i aż chce się wtedy walnąć nega 🙂 Szkoda, że zabrali możliwość komentowania przynajmniej w ciągu 2 lat, aby ocenić podejście sprzedawcy do reklamacji, albo trwałość produktu 🙂 Ciekawe, dlaczego to zabrali, skoro było?? Kombinatorzy.
Bo ich zdaniem mamy się turlać z radości, że w ogóle dostaliśmy paczkę i od razu wystawić pozytyw 🙂 No w sumie to chyba na Allegro już z tego należy się Cieszyć, zwłaszcza gdy wziąć pod uwagę to, co się dzieje na Allegro Lokalnie 🙂
@FITIPALDI8, Doprowadzicie do tego, że komentarze do transakcji, które nie miały miejsca będą przez nas wystawiane jako negatywy bo mamy dość tej nachalności o wystawianie komentarzy.
Komentarz negatywny jest karą dla sprzedającego, a allegro ma to gdzieś, co napiszesz,
jeśli chcesz ukarać allegro, to coś wymyśl, bo negatywami zaszkodzisz sobie i sprzedającemu.
Dając 1* kierowcy Ubrów nie ukarzesz w ten sposób firmy, a oni kierowcę mogą zablokować,
na czym stracisz ty, tak samo na allegro negatyw bez powodu wrzuci cię na Czarną Listę 🙂
@xyz96, a to źle? gdyby nie łaska sprzedawcy monet z wizerunkiem PREZESA,
to byś nigdzie takich nie dostał 😄 więc kupujący powinni być wdzięczni i dawać 👍🏼
Mam już dość po odpowiedzi z allegro = idę się upić === Właśnie otrzymałem odpowiedż na wymuszanie komentarzy przez allegro od transakcji które nie miały miejsca = ALLEGRO ŁAMIE REGULAMIN ALLEGRO Z AUTOMATU. Oto treść odpowiedzi z allegro === Wiadomości z prośbą o wystawienie komentarza wysyłane są automatycznie do każdej nieocenionej transakcji, w tym tych nieopłaconych.
Jeśli do transakcji nie doszło, po prostu proszę zignorować powiadomienie i oceniać tylko te, które doszły do skutku.
Proste ja kilkumetrowy drut w kieszeni, jak mozna oceniać coś czego nie było.