Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni Państwo, wiele już lat dokonuje zakupów za pośrednictwem Allegro, ale pierwszy raz spotyka mnie taka sytuacja. Dokonałem zakupu przedmiotu, urządzenia, który był mi niezbędny z powodu awarii w domu poprzedniego. Zamówiony i zapłacony towar dotarł bez problemów i opóźnień. Ponieważ było to urządzenie hydrauliczne wymagało założenia przez profesjonalnego hydraulika. Gdy ten wyjął urządzenie z pudelka od razu stwierdził, że produkt jest bezwartościowy i nie będzie spełniał zadania. Pomimo tego na moją prośbę zamontował urządzenie i jak wcześniej stwierdził, urządzenie było bezwartościowe, nie spełniało swojego zadania. Woda lała się w całej łazience. Zmuszony byłem biec do sklepu i kupić pełnowartościowe urządzenie. Ponieważ zakup wadliwego urządzenia to 60 zł nie odesłałem urządzenia. Postanowiłem jedynie zadzwonić i poinformować o tym, że sprzedają bezwartościowe urządzenia, niestety pomimo wielu prób nie udało mi się dodzwonić pod wskazane numery. Wobec powyższego wystawiłem negatywny komentarz na Allegro i od tego momentu jestem nękany przez sprzedawcę, najpierw korespondencją mailową o wycofanie komentarza a w tej chwili pismami oficjalnymi i groźbami pozwu sądowego za naruszenie dóbr i stąd moje pytanie po co instytucja komentarzy skoro wystawienie negatywnego komentarza wiąże się z notorycznym nękaniem i zastraszaniem przez nieuczciwego sprzedawcę. Czy tak wolno? Czy jest to dopuszczalne? Ja jedynie napisałem zgodnie z prawdą, że urządzenie jest bezwartościowe, niesprawne i że orzekł to profesjonalny hydraulik i sprawdził to montując urządzenie, które nie działało. Nic obraźliwego nie napisałem i teraz jestem nękany i zastraszany. Czy ktoś spotkał się z czymś takim?
@mdrogeria Parafrazowałem vonNogay tylko, spokojnie. 🙂