anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Szukam przedmiotu

Dawid21459
#8 Zapaleniec#

20210703_120127.jpg

 szukam ramy do trampoliny na 10 otworow dlugosc ok. 150 cm trampolina to funfit 312 cm , szukam pol dnia i nic nie pasuje , moze ktos ze sprzedajacych ma cos takiego a nie wystawil to prosze o komentarz

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18

mwmonety
#21 Demiurg#

@Dawid21459 Najlepiej spytaj kogoś co wystawia produkty z tej kategorii czy ma coś takiego na stanie i jak będzie miał niech ci wystawi w opcji KUP TERAZ w umówionym przez was terminie i wtedy sobie taki gadżet zakupisz.

oznacz moderatorów

Dawid21459
#8 Zapaleniec#

@mwmonety  pisalem , ale niestety nikt nie ma takich wymiarow 😞

oznacz moderatorów

Dawid21459
#8 Zapaleniec#

@LEW433  wiem 🙂 siedze caly dzien nad tym - dlatego licze na pomoc 🙂 

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Spróbuj z producentami może któryś zechciał by zrobić to na wymiar jaki potrzebujesz.

oznacz moderatorów

Dawid21459
#8 Zapaleniec#

@mwmonety Podejrzewam ze to za duzy koszt z tego co wyczytalem to trapolina z importu USA , ten sprzedawca co kupilem to juz nie sprzedaje nic na allegro ale skontaktowalem sie z nim bo niby 10 lat gwarancji miala miec trampolina a kupilem w 2015r.

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@Dawid21459 To nie jest moja branża ale warto poszukać ,popytać może ktoś w kraju mógł by zrobić taki odpowiednik i koszt by był krajowy a nie importowany.

oznacz moderatorów

Dawid21459
#8 Zapaleniec#

@mwmonety  napisalem do producenta ale poszukam tez spawaczy w okolicy

oznacz moderatorów

A3dam
#19 Nestor#

@Dawid21459 

"ten sprzedawca co kupilem to juz nie sprzedaje nic na allegro"

Niestety od dłuższego czasu doświadczam tego samego: oferta na Allegro kurczy się, a atrakcyjność tych co pozostały też niejednokrotnie pozostawia wiele do życzenia. 
Na szczęście jest jeszcze wujek Google i inne portale internetowe. 
Może wpis na jakiejś grupie dyskusyjnej poświęconej trampolinom doprowadzi do szczęśliwego finału Twoich poszukiwań ?

*** Złożenie oświadczenia o odstąpieniu od umowy i zwrot towaru to dwie zupełnie różne czynności (UOKiK) ***
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Dawid21459 Nie jest to "sztuka" wchodzisz do zakładu ślusarskiego i zrobią bez problemów.😁 A taki złota rączka" zrobiłby sam. Nic nie mam do ludzi którzy szukają i lubią kupować, żeby nie było.😁

oznacz moderatorów

Dawid21459
#8 Zapaleniec#

@LEW433  niestety nie moj fach ale jak nie znajde innej opcji to tak zrobie.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Dawid21459 Dlatego napisałem że nie każdy ma zdolności ale zakład ślusarski jest to jakieś rozwiązanie.😁

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Dawid21459 napisz do producenta

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Dawid21459
#8 Zapaleniec#

@kostas11  idealnie ! Napisalem 🙂 dziekuje , zobaczymy co z tego wyjdzie

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Powodzenia i daj znać co ci odpowie producent.

oznacz moderatorów

Dawid21459
#8 Zapaleniec#

@mwmonety  dobrze 🙂

oznacz moderatorów

Dawid21459
#8 Zapaleniec#

Pisalem do firm ,ktore sprzedaja trampoliny na allegro , maja szukac takiej czesci.

20210704_161003.jpg

• 20210704_161104.jpg

20210704_161204.jpg

oznacz moderatorów

Dawid21459
#8 Zapaleniec#

@A3dam  napisalem do [edycja] oraz do innego sprzedawcy , maja sprawdzac na magazynie. I czekam z niecierpliwoscia 🙂 dzieciak chce trampoline ale jak , jak z czescia problem.

oznacz moderatorów

Dawid21459
#8 Zapaleniec#

Allegro pomoglo mi znalezc zakup tej trampoliny z 2015 roku okazalo sie ze na stelaz jest 10 lat gwarancji , wiec napisalem reklamacje. Zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂 

oznacz moderatorów