Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
szukam ramy do trampoliny na 10 otworow dlugosc ok. 150 cm trampolina to funfit 312 cm , szukam pol dnia i nic nie pasuje , moze ktos ze sprzedajacych ma cos takiego a nie wystawil to prosze o komentarz
@Dawid21459 Najlepiej spytaj kogoś co wystawia produkty z tej kategorii czy ma coś takiego na stanie i jak będzie miał niech ci wystawi w opcji KUP TERAZ w umówionym przez was terminie i wtedy sobie taki gadżet zakupisz.
@mwmonety pisalem , ale niestety nikt nie ma takich wymiarow 😞
@LEW433 wiem 🙂 siedze caly dzien nad tym - dlatego licze na pomoc 🙂
Spróbuj z producentami może któryś zechciał by zrobić to na wymiar jaki potrzebujesz.
@mwmonety Podejrzewam ze to za duzy koszt z tego co wyczytalem to trapolina z importu USA , ten sprzedawca co kupilem to juz nie sprzedaje nic na allegro ale skontaktowalem sie z nim bo niby 10 lat gwarancji miala miec trampolina a kupilem w 2015r.
@Dawid21459 To nie jest moja branża ale warto poszukać ,popytać może ktoś w kraju mógł by zrobić taki odpowiednik i koszt by był krajowy a nie importowany.
@mwmonety napisalem do producenta ale poszukam tez spawaczy w okolicy
"ten sprzedawca co kupilem to juz nie sprzedaje nic na allegro"
Niestety od dłuższego czasu doświadczam tego samego: oferta na Allegro kurczy się, a atrakcyjność tych co pozostały też niejednokrotnie pozostawia wiele do życzenia.
Na szczęście jest jeszcze wujek Google i inne portale internetowe.
Może wpis na jakiejś grupie dyskusyjnej poświęconej trampolinom doprowadzi do szczęśliwego finału Twoich poszukiwań ?
@Dawid21459 Nie jest to "sztuka" wchodzisz do zakładu ślusarskiego i zrobią bez problemów.😁 A taki złota rączka" zrobiłby sam. Nic nie mam do ludzi którzy szukają i lubią kupować, żeby nie było.😁
@LEW433 niestety nie moj fach ale jak nie znajde innej opcji to tak zrobie.
@Dawid21459 Dlatego napisałem że nie każdy ma zdolności ale zakład ślusarski jest to jakieś rozwiązanie.😁
@kostas11 idealnie ! Napisalem 🙂 dziekuje , zobaczymy co z tego wyjdzie
Powodzenia i daj znać co ci odpowie producent.
@mwmonety dobrze 🙂
Pisalem do firm ,ktore sprzedaja trampoliny na allegro , maja szukac takiej czesci.
@A3dam napisalem do [edycja] oraz do innego sprzedawcy , maja sprawdzac na magazynie. I czekam z niecierpliwoscia 🙂 dzieciak chce trampoline ale jak , jak z czescia problem.
Allegro pomoglo mi znalezc zakup tej trampoliny z 2015 roku okazalo sie ze na stelaz jest 10 lat gwarancji , wiec napisalem reklamacje. Zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂