Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem drugą osobą od góry, nie rozumiem czy ktoś przebił moją ofertę, czy nie, skoro jest 2xpo 580???
Zdjęcie jest ukryte, widzisz je tylko Ty, jednak przewiduję, że osoba wygrywająca licytację złożyła ofertę wcześniej, niż Ty - zobacz daty i godziny. Takie są zasady 🙂
Czyli nie jest to jakiś błąd?
Jest tak:
C..........64. 580
M..........1. 580
Tzn ze ktoś ustalił cenę max 580 i ja również, ale że zrobił to wczesniej to w tej sytuacji on wygrywa licytację, jesli nie zaoferuję wyzszej ceny?
@Martin1251 otóż to- to nie żaden błąd
Nadal nie rozumiem. Dlaczego system w chwili kiedy ja składałem moją ofertę z taką samą ceną jak ktoś wcześniej przede mną ( bo jednak wcześniej) nie przysłał komunikatu „ twoja oferta została przebita” bo przecież kwota którą składam już padła ?
@Martin1251 Punkt nr 4 https://magazyn.allegro.pl/3285-7-sposobow-na-to-zeby-wygrac-aukcje-na-allegro
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Martin1251 Tak, w sytuacji gdy dwóch licytujących podaje identyczną kwotę, wygrywa ten, który zrobił to szybciej.
Nadal nie rozumiem. Dlaczego system w chwili kiedy ja składałem moją ofertę z taką samą ceną jak ktoś wcześniej przede mną ( bo jednak wcześniej) nie przysłał komunikatu „ twoja oferta została przebita” bo przecież kwota którą składam już padła ?
@Martin1251 Jak wejdziesz na tę ofertę przez przeglądarkę, to zobaczysz również dokładny czas (co do sekundy) złożenia ofert.
Widać to kolejna ułomność apki.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄