Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ten link to pewnie jakoś SCAM prawda?
https://allegrolokalnie.pl-oferta93781.icu/?id=gjOAc87cegNBhDM4DI9Mn6EJDbDNAf
Nie podoba mi sie ta domena i ze nie otwiera sie w aplikacji....
Nie ten link to nie scam. A cena to pokłosie ostatnich działań Xbox-a, i podniesieniu abonamentu Xbox Game Pass o nawet 50%.
Jest masowa akcja anulowania abonamentu XGP, i tak jak myślałem, jest masowa wyprzedaż konsoli Xbox, bez napędu, która była nastawiona tylko na usługę Xbox Game Pass. Bo tak, w rozrachunku rocznym pełna usługa XGP wynosi ok. 1300 zł
Na pewno? To czemu oferty nie mogę znalezc szukając po prostu w allegro, allegro lokalnie? Wygląda jakby był w innej domenie.
Z jakiegoś poradnika:
Właściwe adresy domen dla zakupów allegro to allegro.pl i allegrolokalnie.pl tzn że każdy link podejrzany ma dopisane coś do tej domeny np. allegro.pl-szybkiprzelew24.pl lub przykładowo allegrolokalnie.pl-oferta237.pl. Jak macie cokolwiek dopisane do adresu domeny, to wał. Po właściwym adresie domeny zawsze jest / np allegrolokalnie.pl/ i adres do oferty.
A tutaj mamy:
https://allegrolokalnie.pl-oferta93781.icu jakby jako domenę...
Masz rację, źle sprawdziłem link. To jest scam, kurcze i to będzie nagminne po podwyżce XGP
No co Ty? Przecież to adres podszywający się pod allegrolokalnie, a główny to: pl-oferta93781.icu
@whoisprotection.cc
@whoisprotection.cc
@whoisprotection.cc
@whoisprotection.cc
Witam.
Panie Wojtku! Przecież ten link to ewidentne oszustwo.
Strona Allegro Lokalnie ma adres:
/allegrolokalnie.pl/(nazwa oferty)
a strona z linku to:
/allegrolokalnie.pl-oferta93781.icu/(nazwa oferty)
allegrolokalnie jest tu tylko na wabia a prawdziwa strona to oferta93781.icu.
Zakup na tej stronie to po pierwsze strata pieniędzy, a po drugie potencjalne przejęcie danych do logowania.
W przypadku straty środków z tytułu zakupu na tej stronie Allegro nie pomoże, bo to nie jest ich strona.
A sytuacja z Xbox Game Pass to sprawa zupełnie inna.
Pozdrawiam. Marek.
Tak @MOJEGRATY5 @NajlepszyComPL Macie rację, co potwierdziłem w poście powyżej, coraz bardziej są przebiegli, a teraz korzystają, z afery z podniesieniem ceny za XGP