Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry !
Otrzymałam zwrot środków z allegro dla kupujących. Sprzedający oczekuje na odesłanie u towaru w dogodnym terminie. A ja z uwagi na nieplanowany wyjazd jestem na ten moment niedostępna . Czy są jakieś ścisłe terminy zwrotu towaru sprzedającemu.
@Client:104385323 czyli otrzymałaś odszkodowanie z programu AOK ?
tak
@Client:104385323 nie musisz się martwić to sprzedawca jest na Twojej łasce , poinformuj go kiedy może się skontaktować w sprawie , pamiętaj , że zwrot to Twoja dobra wola , koszty są po jego stronie .
Tak ale ja nie byłam w takiej sytuacji a doradca allegro mnie ponagla, bo nie byłam na poczcie i nie przeczytałam korespondencji.
Tak ale ja nie byłam w takiej sytuacji a doradca allegro mnie ponagla, bo nie byłam na poczcie i nie przeczytałam korespondencji.
@Client:104385323 zwyczajnie dogadaj się ze sprzedającym, że teraz nie możesz i wyślesz później
@mdrogeria jeśli AOK wypłaciło z kieszeni sprzedającego, to chyba nie do końca jest tak piszesz😉
@KOGIEL_T napisał(a):@mdrogeria jeśli AOK wypłaciło z kieszeni sprzedającego, to chyba nie do końca jest tak piszesz😉
Czyli się spytam są jakieś terminy , a jeśli to gdzie je znajdę.
@Client:104385323 a to był zwrot czy reklamacja?
To była reklamacja odrzucona przez Sprzedającego. Dostałam zwrot środków z Ochrony Allegro dla kupujących. A niestety towar został jeszcze u mnie.
To była reklamacja odrzucona przez Sprzedającego. Dostałam zwrot środków z Ochrony Allegro dla kupujących. A niestety towar został jeszcze u mnie.
Cześć @Client:104385323, podaj proszę numer zamówienia którego dotyczy Twoja sprawa.
Numer zamówienia bb078570-4a65-11f0-b186-4ff81881cc3c