hej,
tryb ciemny przestał działać (macos chrome) - nie updateowałem przeglądarki ani systemu. Ustawienia w Moje Konto zresetowały się do trybu jasnego, a po przełączeniu na motyw urzadzenia (mam ciemny), allegro nadal jest białe 😞
PS: dobra znalazłem rozwiązanie / jak usunąć taki pomysł/post w społeczności??????? 😛
@OverspinnerBlaze Wczoraj wieczorem u mnie to samo. Nie zmieniane żadne ustawienia. Problem pojawił się na różnych przeglądarkach, Windows 11, na drugim komputerze to samo. Więc to nie u mnie tylko na zewnątrz coś zmienili bez ostrzeżenia.
W ustawieniach Windows tryb ciemny jak był niezmiennie, w ustawieniach allegro również ustawione „użyj preferencji systemowych”
Nic nie zmieniane a wali po oczach.
Możesz podpowiedzieć jak rozwiązałeś problem?
Okrutnie mnie już allegro w.... tymi dziwnymi rzeczami... jak nie wyczyszczą koszyk (nie odpowiadamy za koszyk, wrzuć se pan do ulubionych), a już mniejsza z tym, że tuż przed zakupem wyczyścili mi i mnie szlag trafił, a teraz szukam czegoś i nagle mi się tryb jasny wpier.... no czy tam już tylko boty SREJAJ działają tylko?! JAK MNIE TO WKUR....!!!!!!
To jak można przywrócić tryb ciemny? Szukałem, nie wiem, ta platforma coraz mniej intuicyjna, normalne serwisy mają prosty button na UI z intuicyjną ikonką. Nie mam czasu szukać, bawić się... 😕
Ja od wczoraj mam problem z trybem ciemnym i jest tragedia. Już jakiś czas temu była ta sama sytuacja, że był tylko jasny motyw i chwile później naprawili. Ale o rozwiązaniu nie słyszałem, czy mógłbyś napisać @OverspinnerBlaze
U mnie też przestał działać
Na szczęście motyw ciemny dalej działa.
Jakby ktoś jeszcze nie znalazł to wystarczy sobie przestawić klikając na górze po prawej "nazwa użytkownika" > KONTO > na dole menu "Wygląd: motyw urządzenia"
Tak znowu działa, wczoraj poprawili. Przez dobę nie dało się przestawić. Przedwczoraj te ustawienia niczym nie skutkowały. Wczoraj po południu ponowne zaznaczenie w allegro „użyj preferencji systemowych” poskutkowało.
Dzięki za chęci ale to nie chodziło o to gdzie to się ustawia tylko jak obejść tą awarię allegro.
A mi pomogło, dzięki.