Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
chciałem się dowiedzieć czy jeżeli przystąpiłem do promocji dzisiaj czyli po zakończonym I etapie promocji do 27.11.22, ale w trakcie trwania drugiego etapu, to nadal kwalifikuje się do otrzymania nagród w postaci monet?
Nie, musisz spełniać warunki promocji a I etap się skończył 27.12.
@Filipek_20 tak, ale monety otrzymasz w ciągu 3 dni roboczych od zakończenia ostatniego dnia II etapu (czyli po 01.01.2023) jeśli oczywiście spełnione zostały pozostałe warunki.
Tutaj znajdziesz szczegółowe informacje na temat tej promocji.
To ile dostanie monet?😁
nawet jeżeli w I etapie promocji nie zrobiłem zakupów przy użyciu karty podpiętej do allegro?
I czy tylko w II etapie można otrzymać 30 monet?
@Filipek_20 jeszcze dopytuje czy wówczas jest limit przyznanych monet, czy otrzymuje się je na zasadach opisanych w Regulaminie. Dam znać!
@Filipek_20 wracam z potwierdzeniem, w II etapie działa to dokładnie tak samo jak w pierwszym, czyli należy spełnić warunki (zapisana karta nie może być używana wcześniej) i wówczas otrzymasz:
a. jedną monetę za pierwszą transakcję na Allegro opłacona Zapisaną kartą płatniczą [...], w Okresie trwania Promocji,
b. druga transakcja na Allegro opłacona Zapisaną kartą płatniczą, w Okresie trwania Promocji = 5 Monety promocyjne (łącznie a+b = 6 Monet),
c. trzecia transakcja na Allegro opłacona Zapisaną kartą płatniczą, w Okresie trwania Promocji = 9 Monety promocyjne (łącznie a+b+c = 15 Monet),
d. czwarta transakcja na Allegro opłacona Zapisaną kartą płatniczą, w Okresie trwania Promocji = 15 Monety promocyjne (łącznie a+b+c+d = 30 Monet).
Bardzo dziękuję za odpowiedź!