Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ostatnio chodziły słuchy, że Allegro ukrywa metody dostępu InPost w oferowanych metodach dostaw. Myślałem, że to tylko takie sobie gadanie do dzisiaj.
Dokonałem zakupu na Allegro od dostawcy, który wiem że wysyła do Paczkomatów InPost z dostawą na następny dzień jeśli zamówi się u niego do 18:00. Co ciekawe w metodach dostawy nie było mowy o InPost za do delivery ale za dwa dni. Dopiero wybierając z mapy można wybrać paczkomat i zrealizować zamówienie z taką metodą dostawy. Na komputerze to łatwe ale na komórce już niekoniecznie.
Nieładnie Allegro bawi się z kupującymi, w ten sposób naruszacie zbiorowe interesy klientów poprzez ograniczanie im możliwości wyboru sposobu dostawy zamówienia.
@moonlighting nic nie ogranicza, tylko sposobem podpowiada, a potem utrudnia zmianę bo trzeba naklikać, mapy, filtry itp. gapy zamówią One Box allegro będzie zadowolone, co nie zmienia faktu że to trochu dziadowskie 😄
@moonlighting jesteś chociaż świadomy problemu - wielu innych kupujących zarzuca potem oszustwo sprzedawcom