anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uporczywe powiadomienia z jednej firmy sprzedającej na Allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:105371097
#8 Zapaleniec#

Jakiś czas temu dokonałam zakupu produktów Avon, zapłaciłam i były z tym zamówieniem wielotygodniowe problemy, aż wystawiłam im negatywną opinię. Wówczas skontaktował się ktoś ze mną (jak się okazało z czyjegoś prywatnego telefonu) i sprawa została wyprostowana, więc zmieniłam opinię na ich prośbę.

Zaraz potem zaczęły do mnie masowo przychodzić powiadomienia  chyba z innej lub siostrzanej współpracującej z nimi firmy o przesyłkach, których nie zamawiałam. Firma zdaje się nic sobie nie robić z tego, że blokuje mi działanie aplikacji InPost. Przesyłki krążą, wracają, a ja mam dziesiątki powiadomień. Czy ktoś może ich zmotywować do zachowania wyższych standardów sprzedaży i obsługi klienta, bo to już rzutuje na moją opinię o całej platformie, jako że nie ma do kogo się zwrócić z tą sprawą.

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:105371097 czyli te powiadomienia nie pojawiały się nigdzie na Allegro? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Na  allegro nie dostałam powiadomień o zakupach, tylko szło info  z moim numerem telefonu do firm kurierskich i miałam "urwanie głowy " i ciągły dylemat, czy to aby nie coś, co zamawiałam, choć przez pewien czas zrezygnowałam zamówień na platformie, mocno zniechęcona zamieszaniem - miałam info, że to firma z tej platformy, skontaktowałam się z nimi, ta firma twierdziła, że to klient podał mój numer telefonu i oni nic nie zrobią... Na szczęście teraz jest spokój.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:105371097 tak, pewnie to sprzedający podał numer telefonu stąd wyniknęły problemy. Dobrze, że sytuacja się uspokoiła, gdyby problem się powtórzył, dał koniecznie znać! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

aplikacji allegro nie mam ściągniętej, ponieważ miejsca mi brakuje na telefonie, wchodzę przez wyszukiwarkę 

oznacz moderatorów