anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uporczywe powiadomienia z jednej firmy sprzedającej na Allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:105371097
#8 Zapaleniec#

Jakiś czas temu dokonałam zakupu produktów Avon, zapłaciłam i były z tym zamówieniem wielotygodniowe problemy, aż wystawiłam im negatywną opinię. Wówczas skontaktował się ktoś ze mną (jak się okazało z czyjegoś prywatnego telefonu) i sprawa została wyprostowana, więc zmieniłam opinię na ich prośbę.

Zaraz potem zaczęły do mnie masowo przychodzić powiadomienia  chyba z innej lub siostrzanej współpracującej z nimi firmy o przesyłkach, których nie zamawiałam. Firma zdaje się nic sobie nie robić z tego, że blokuje mi działanie aplikacji InPost. Przesyłki krążą, wracają, a ja mam dziesiątki powiadomień. Czy ktoś może ich zmotywować do zachowania wyższych standardów sprzedaży i obsługi klienta, bo to już rzutuje na moją opinię o całej platformie, jako że nie ma do kogo się zwrócić z tą sprawą.

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:105371097 czyli te powiadomienia nie pojawiały się nigdzie na Allegro? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Na  allegro nie dostałam powiadomień o zakupach, tylko szło info  z moim numerem telefonu do firm kurierskich i miałam "urwanie głowy " i ciągły dylemat, czy to aby nie coś, co zamawiałam, choć przez pewien czas zrezygnowałam zamówień na platformie, mocno zniechęcona zamieszaniem - miałam info, że to firma z tej platformy, skontaktowałam się z nimi, ta firma twierdziła, że to klient podał mój numer telefonu i oni nic nie zrobią... Na szczęście teraz jest spokój.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:105371097 tak, pewnie to sprzedający podał numer telefonu stąd wyniknęły problemy. Dobrze, że sytuacja się uspokoiła, gdyby problem się powtórzył, dał koniecznie znać! 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

aplikacji allegro nie mam ściągniętej, ponieważ miejsca mi brakuje na telefonie, wchodzę przez wyszukiwarkę 

oznacz moderatorów