anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ustalenie danych konta po transakcji w aplikacji bankowej

MAMY ROZWIĄZANIE!
raczixmod
#1 Nowicjusz

Cześć, 

mam problem z telefonem kupionym na allegro. Mam transakcje w aplikacji bankowej, ale nie mogę ustalić z jakiego konta był dokonany zakup. W jaki sposób uzyskać dane sprzedawcy żebym mógł zgłosić swoje roszczenia? 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć @raczixmod! Możemy udzielić informacji tylko właścicielowi konta, więc musiałbyś napisać do nas przez formularz z konta, z którego dokonałeś tego zakupu, jeśli załączysz potwierdzenie płatności będziemy mogli pomóc.
Mogę spróbować Ci pomóc w ustaleniu konta, ale musiałbyś napisać czy to był zakup na Allegro czy na Lokalnie oraz kiedy złożyłeś to zamówienie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
raczixmod
#1 Nowicjusz

Jeśli dobrze pamiętam Allegro, według banku płatność była dokonana 24 października 2024r, godzina 8:13, kod autoryzacji mogę podać tutaj?

oznacz moderatorów
la_nika

@raczixmod nie, kod autoryzacji nie będzie potrzebny 🙂 
Zobaczę, co da się zrobić. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
raczixmod
#1 Nowicjusz

Czekam na, mam nadzieję, pozytywne wieści 🙂 

oznacz moderatorów
la_nika

@raczixmod chyba mam ten zakup, ale z tego, co widzę, sprzedający skrócił okres odpowiedzialności do roku po zakupie (może tak zrobić, jeśli towar jest używany) 😞 
Możemy przekazać Ci informacje o tym zakupie, w tym informacje o sprzedającym, jeśli napiszesz do nas przez formularz z konta, z którego złożyłeś zamówienie.
Potwierdź proszę, że chcesz żebym podała Ci jego login tutaj na forum. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
raczixmod
#1 Nowicjusz

@la_nika  Poproszę login  

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @raczixmod, login konta to: Client:119731915, a numer zamówienia: a01f11e0-91df-11ef-8b18-598b2e39934d.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
raczixmod
#1 Nowicjusz

@matt_rose mogę prosić o adres email? ta nazwa nic mi nie mówi niestety 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@raczixmod 

Nie mogę na publicznym forum podać Tobie adresu mailowego. Monika wyżej napisała, że wszystkich innych informacji możemy Tobie podać, jeśli się skontaktujesz z nami przez formularz kontaktowy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
raczixmod
#1 Nowicjusz

Tak, z konta, z którego został dokonany zakup. Jeśli adres email nie wskazuje bezpośrednio na konkretną osobę to można go podać, można również podać początek i koniec jeśli jednak zawiera imię i nazwisko. Kuriozalne jest to, że nie ma możliwości skontaktować się z allegro nie posiadając konta; szczerze pierwszy raz spotykam się z tego typu sytuacją. 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@raczixmod 

Kontaktujesz się u nas z konta raczixmod, więc konta w allegro masz. Wiem co mogę, a czego nie mogę podać i proszę Ciebie, żebyś napisał do nas przez formularz i po weryfikacji Doradca udzieli Tobie precyzyjnych informacji.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
raczixmod
#1 Nowicjusz

Oczywiście, że mam konto, zwróciłem jedynie uwagę na fakt braku możliwości kontaktu bez zalogowania się. Jak pewnie widzisz zakup ten nie był dokonany z tego konta, mimo to muszę logować się na nie żeby uzyskać jakąkolwiek możliwość kontaktu z wami... 

Dzięki za pomoc.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@raczixmod 

Jeśli dane na kontach są takie same to otrzymasz odpowiedź kontaktując się z konta raczixmod.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów