Cześć,
mam problem z telefonem kupionym na allegro. Mam transakcje w aplikacji bankowej, ale nie mogę ustalić z jakiego konta był dokonany zakup. W jaki sposób uzyskać dane sprzedawcy żebym mógł zgłosić swoje roszczenia?
Cześć @raczixmod! Możemy udzielić informacji tylko właścicielowi konta, więc musiałbyś napisać do nas przez formularz z konta, z którego dokonałeś tego zakupu, jeśli załączysz potwierdzenie płatności będziemy mogli pomóc.
Mogę spróbować Ci pomóc w ustaleniu konta, ale musiałbyś napisać czy to był zakup na Allegro czy na Lokalnie oraz kiedy złożyłeś to zamówienie.
Jeśli dobrze pamiętam Allegro, według banku płatność była dokonana 24 października 2024r, godzina 8:13, kod autoryzacji mogę podać tutaj?
@raczixmod nie, kod autoryzacji nie będzie potrzebny 🙂
Zobaczę, co da się zrobić.
Czekam na, mam nadzieję, pozytywne wieści 🙂
@raczixmod chyba mam ten zakup, ale z tego, co widzę, sprzedający skrócił okres odpowiedzialności do roku po zakupie (może tak zrobić, jeśli towar jest używany) 😞
Możemy przekazać Ci informacje o tym zakupie, w tym informacje o sprzedającym, jeśli napiszesz do nas przez formularz z konta, z którego złożyłeś zamówienie.
Potwierdź proszę, że chcesz żebym podała Ci jego login tutaj na forum.
@la_nika Poproszę login
Cześć @raczixmod, login konta to: Client:119731915, a numer zamówienia: a01f11e0-91df-11ef-8b18-598b2e39934d.
@matt_rose mogę prosić o adres email? ta nazwa nic mi nie mówi niestety
Nie mogę na publicznym forum podać Tobie adresu mailowego. Monika wyżej napisała, że wszystkich innych informacji możemy Tobie podać, jeśli się skontaktujesz z nami przez formularz kontaktowy.
Tak, z konta, z którego został dokonany zakup. Jeśli adres email nie wskazuje bezpośrednio na konkretną osobę to można go podać, można również podać początek i koniec jeśli jednak zawiera imię i nazwisko. Kuriozalne jest to, że nie ma możliwości skontaktować się z allegro nie posiadając konta; szczerze pierwszy raz spotykam się z tego typu sytuacją.
Kontaktujesz się u nas z konta raczixmod, więc konta w allegro masz. Wiem co mogę, a czego nie mogę podać i proszę Ciebie, żebyś napisał do nas przez formularz i po weryfikacji Doradca udzieli Tobie precyzyjnych informacji.
Oczywiście, że mam konto, zwróciłem jedynie uwagę na fakt braku możliwości kontaktu bez zalogowania się. Jak pewnie widzisz zakup ten nie był dokonany z tego konta, mimo to muszę logować się na nie żeby uzyskać jakąkolwiek możliwość kontaktu z wami...
Dzięki za pomoc.
Jeśli dane na kontach są takie same to otrzymasz odpowiedź kontaktując się z konta raczixmod.