Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jestem częstym kupującym na allegro i przeglądam sporo ofert. Od dłuższego czasu jednak jest sporo ofert w "niezwykle" atrakcyjnych cenach bez możliwości otrzymania FV, jak się okazuje są to oferty z Chin.
W wyszukiwaniu chciałbym zaznaczyć, że szukam ofert tylko od Polskich dostawców a nie mogę się tego doszukać. Czy jest taka opcja?
W filtrach po lewej stronie możesz zaznaczyć, FV rejon itd.
Zgadza się, jednak są tam ustawienia rejonu w Polsce (województwo bądź konkretna miejscowość). Nie znalazłem by było ustawienie 'Dostawa z Polski', 'Pokaż tylko oferty krajowe' etc
A niestety namnożyło się tych chińskich ofert że oczopląsu idzie dostać.
Allegro powinno takie aukcje, gdy jakoby "sprzedający: jest tylko pośrednikiem, natychmiast anulować, gdyż "sprzedawca" nie jest de facto sprzedawcą, co w oczywisty sposób narusza regulamin Allegro. Przeglądając negatywne komentarze widać sporo zgłoszeń "nie dostałem przesyłki" z odpowiedzą "wg śledzenia przesyłka została doręczona, interweniuj u doreczyciela" (czyli piosz na Berdyczów, bo odbiorca przesyłki nie reklamuje jej zaginięcia, bo czyni to tylko nadawca.
Jak chę kupić chińszczyznę, zrobię to bezpośrednio.
Dokładnie tak jest! Wszystkich kusi atrakcyjna cena ale już podczas czytania opisu idzie zauważyć, że jest nieskładnie i delikatnie mówiąc dziwną treścią. Translator nie przetłumaczy wszystkiego dokładnie. A jak ktoś nie zwraca uwagi na szczegóły to przynajmniej powinien spojrzeć na samym dole "O sprzedającym". Chyba w żadnym państwie nie ma takiej miejscowości jak "rskfslkdjpkjkjhlnbrexmphrcnkksgvsn"!!!