Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od jakiegoś czasu nie jestem w stanie usunąć treści z pola wyszukiwania, tak aby pozostać w danej kategorii bez "filtrowania" treścią w polu wyszukiwania.
Wcześniej można było znaleźć kategorię w prosty sposób za pomocą wyszukiwarki i usunąć treść z wyszukiwarki dzięki temu mogłem przejrzeć wszystkie produkty z danej kategorii i przejść do filtrowania.
Czy ktoś wie jak usuwa się teraz treść z wyszukiwarki bez potrzeby powrotu do strony głównej?
@Profil_12 Czy mógłbyś pokazać na krótkim nagraniu na czym dokładnie polega Twój problem?
Nie jestem wstanie wstawić nagranego ekranu. Mogę wstawić tylko zdjęcie. Ciekawe że funkcja powróciła bo udało mi się nagrać to co chciałem zrobić wcześniej.
To tylko kolejne ułatwienie allegro. Czasem jak np wyszukuję danego sprzedawcę i z jego oferty wyszukuję konkretny przedmiot to potrafi przenieść i zamiast od tego sprzedawcy wyszukiwać z całej oferty allegro. Jak cofnę stronę i szukam jeszcze raz to nagle wyszukuje dobrze. Wyszukiwarki robią tu co chcą, a allegro ma to gdzieś... Już nikomu się nie chce tego zgłaszać, bo i tak jak zwykle uznają ze tak ma być.