Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Już kolejny raz obserwuję, że odbierana paczka jest uszkodzone, naderwane, wgniecione, a nawet rozerwane opakowanie. Mam nieodparte wrażenie, że dostarczyciel (kurier) maca i bada paczki, aby ewentualnie przejąć (ładne określenie) zawartość paczki. Ostatnio odbierałem paczkę oklejoną banderolą dostawcy; banderola była zerwana, karton rozrywany na rogu i od góry - ale zawartość ie zinteresowała nikogo bo były to puszki z pomidorami cena za szt 5-6 zł. Nie były to uszkodzenia w transporcie, a celowe działanie.
Przy okazji mam pytanie - jak napisać skargę do Allegro skoro towar jest ok. a paczka rozerwana
Inne pytanie dotyczy weryfikacji dostawców co oczywiście spoczywa na DPD Inpoście itp., a Oni zatrudniają osoby przypadkowe bez polskiego zapytania o karalność i ukraińskiego też?
@majek56 formy dostaw jakie oferuje allegro są najniższy sortem przesyłek i nie ma to znaczenia o jakim przewoźniku mówimy , dotyczy to wszystkich platform handlowych jak i również brokerów. Mój opiekun z ..... powiedział jasno , przesyłki nadawane bezpośrednio na stronie .....są parę groszy droższe ,ale są inaczej traktowane , to była luźna rozmowa między nami więc nie widzę powodu , dla którego miałby mówić nieprawdę .
Mam ten sam problem, ale tylko z DPD, niestety większość hurtowni w których zamawiam towar wysyła tylko kurierem DPD i praktycznie co dostawę muszę składać reklamację. Nawet raz płytę winylową zamówiłem i chociaż była w kartonie specjalnym na takową płytę to i tak przyszła pognieciona i do reklamacji. Na magazynie Dpd muszą kopać tymi paczkami 😕 DHL, Gls i inpost bez problemów jak na razie.