anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

uszkodzone jako nieuszkodzone

coalblacksmith
#7 Wielbiciel#

Czy allegro nie powinno coś zrobić z ogłoszeniami, które dotyczą uszkodzonych przedmiotów, które wystawiane są jako nieuszkodzone. 
Tak jak na załączonym obrazku. pierwsze kilka czytników ebook, jest uszkodzonych, mimo tego, że odznaczyłem uszkodzone, bo po co mi uszkodzony czytnik. 
To jest strasznie irytujące.
uszko.png

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Tak powinno, ale to właśnie ich katalog produktów to powiązał. Masz możliwość zgłaszać takie oferty jako niezgodne z opisem.

oznacz moderatorów

coalblacksmith
#7 Wielbiciel#

Właśnie nie widzę takiej opcji. chętnie bym to zgłosił.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@coalblacksmith Powiedz mi, kto miałby weryfikować prawdziwość opisów wystawianych codziennie tysięcy ofert > skąd wziąć tylu ludzi > płacić im tzn podnieść prowizje, opłaty dodatkowe itp.

oznacz moderatorów

coalblacksmith
#7 Wielbiciel#

ha! żyjemy w 21 wieku. nie trzeba tabuna ludzi żeby wyłapać z treści słowa typu uszkodzony, niesprawny itp gdy przedmiot wystawiony jest jako używany, a informacja o tym, że jest uszkodzony znajduje się dopiero w treści ogłoszenia.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@coalblacksmith To są oferty z allegro lokalnie a tam przy wystawianiu dostępne są tylko opcje używany / bardzo dobry / nowy. Nie ma możliwości oznaczenia jako uszkodzony.

oznacz moderatorów

coalblacksmith
#7 Wielbiciel#

aha. ok. tego nie wiedziałem. nie wiem co za pomysł żeby inne kategorie były lokalnie i... globalnie 😉

oznacz moderatorów