Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uważajcie na tą osobę ona okrada ludzi niby wysyła paczkę która nigdy nie dochodzi do odbiorcy.
Zgłosiłeś problem z zakupem (dyskusję) prawda? Żeby sprzedawca mógł się wytłumaczyć, dlaczego nie wysłał albo wyjaśnić z przewoźnikiem dlaczego nie dostarczył?
W dyskusji będzie można poprosić o pomoc Allegro, i ewentualnie uzyskać pieniądze z Programu Ochrony Kupujących.
W szzczegółach zakupu masz możliwość zgłoszenia problemu z zakupem.
I nie pisz publicznie, że ktoś kradnie, bo to nie pomaga, szczególnie na Allegro...
Pisałam zgłaszałam i co **piiip**o to wszystko dało a w ogóle mogę se pisać co chcę i gdzie chcę heloł
@Client:112437465 w zasadzie, to możesz pisać co chcesz i gdzie chcesz😉, tylko się nie zdziw jak któregoś dnia dostaniesz wezwanie do sądu za pomówienia "heloł"😁
To fakty nie pomówienia heloł
Bo gdyby nie było tak to po co bym pisała to w ogóle heloł
@Client:112437465 fakty heloł to dopiero będą jak to zaowocuje prawomocnym wyrokiem skazującym w tym momencie to są pomówienia z art 212kk.
@Client:112437465 Ja ci Igor przypindoli za podrabianie Mariolki-krejzolki, to zobaczysz heloł 😉
@drekenzes Kwiatkowski, to chyba na nasze forum nie zagląda😉
nie, nie możesz. Wolnośc słowa nie jest bezgraniczna
Oczywiście że mogę
Założyłaś dyskusję? Wezwałaś w dyskusji na pomoc Allegro i NIC? Nie chce mi się wierzyć.
Daj numer tej dyskusji albo transakcji, Moderatorzy rzucą okiem i postarają się coś pomóc/wyjaśnić.
Możesz też opisać problem bardziej szczegółowo tutaj, może my będziemy w stanie doradzić co robić dalej. Możesz też zapytać Rzecznika praw konsumenta co robić, żeby odzyskać pieniądze albo dostać kupiony przedmiot.