Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, uważajcie na sprzedająego [edycja]. Oferuje on produkty, których nie posiada. Po zakupie namawia do dopłaty do innego produktu lub oferuje droższy produkt. Ładowarka, którą zamówiłem w czwartek nadal jest oferowana z dostawą do wtorku (jest poniedziałek). Z pośród wielu opinii kupujących wynika, że znaczna część produktów nie jest oryginalna co jest jawnym oszustwem. Sprzedający posiada 2 inne sklepy na allegro: [edycja] na których prowadzi te same praktyki. Kasuje nieprzychylne komentarze i niskie oceny. Ja uratowałem się w ostatniej chwili ale wiele osób zostało oszukanych. To nie są chyba praktyki, które od wielu lat Allegro promuje. Wszystkie 3 sklepy mają status Super Sprzedawca.
@BigWojt Sprzedający nie mają możliwości kasowania ocen.
Może to zrobić tylko allegro lub sam kupujący.
Co do oryginalności - temat rzeka... podróbki były, są i będą a nie ma kto i jak tego weryfikować.
skoro widziałeś komentarze to po co kupujesz u firmy która wydaje się podejrzana? skad wiesz że ma 2 inne sklepy?
@BigWojt Sprzedający nie może anulować zakupu ani usunąć ocen, może zwrócić Ci środki i wówczas nie dochodzi do zakupu, możesz wystawić mu ocenę jak nie anulujesz zakupu, pamiętaj ta ocena ma być zgodna z przebiegiem transakcji, nie nazywaj nikogo oszustem- nie wolno bez wyroku.