Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
[edycja] Wystawiłem komentarz za zepsute znaczki miałybyć ** otrzymałem prawie połowę ze śladami odlepiania podwójne ślady ubytku kleju Odpowiedź od [edycja] że dla nich to nic nie widać na wyraźnych zdjęciach po podlepkach. Po wystawieniu negatywu przy usuniętych u nich 155 ocen okazało się że mają jakieś układy ponieważ mój komentarz pomimo ukazania pokazywał 0 negatywów po rozmowie tel. z allegro że sprzedawca ma parasol ochronny stwierdzili że to błąd techniczny i że nic nie mogą z tym zrobić. Układ ? Parasol ochronny dla Supersprzedawców.
Ochhh, w jakim Ty błędzie teraz jesteś 🙂 ale wyprowadzać Cię z nie go nie mam zamiaru!!!
Kłamiesz, zmyślasz, szkalujesz. Twój "układ" to brak elementarnej wiedzy. Słyszał o zaokrąglaniu liczb? Przespał lekcje matematyki? Czy liczyć nie umie?
@singiel2011 Twoja ocena jest widoczna na Allegro:
Wszystkich sprzedających traktujemy tak samo i nie ma żadnych parasoli ochronnych czy innych układów.
Składam skargę na Moderatora za ujawnienie nicka allegro bez zgody właściciela Skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (UODO) może złożyć osoba, której dane osobowe są przetwarzane w sposób nieprawidłowy. Otrzymanie nazwy ujawnionej w komentarzu odpowiedzi zostało poprzez naruszenie i rozpowszechnianie danych osobowych wykradzionych z portalu allegro.
@singiel2011 ^^^Szczynścia życzy kominiorz^^^
Człowieku idź się napij, piątek jest!
@serwis-texas Są tacy co piją od tygodnia > dlatego piszą bzdury na AG.
@singiel2011 a gdzie Ty tam masz nick po za tym to nie są dane osobowe 😄 Widzę że coraz więcej tu specyficznych klientów jak allegro udaje się takich tu ściągnąć ?
Po drugie widać że sprzedawca dba o klientów, więc jak by oszukiwał to miał by więcej negatywów, może po prostu przeoczenie, składałeś reklamację ????
W przypadku sytuacji konfliktowych proszę o kontakt, zawsze można dojść do kompromisu i porozumienia.
A spjrzałeś na statystyki kont przy 100% sprzedaży
156 ocen usuniętych
Tak @singiel2011 masz rację, tyle usuniętych komentarzy, tyle wykluczonych, ja mam tylko 3 negatywne komentarze i żadnego Allegro mi nie usunęło, choć prosiłem i błagałem.
Widocznie nie wszyscy mogą liczyć na taki ☂️ ochronny.
Ech...
@singiel2011 czy chodzi Ci o to, że w mojej wiadomości jest Twój login, który jest widoczny w każdym Twoim wpisie w społeczności? Login, który zgodnie z regulaminem:
"[...] widoczny jest w ramach Społeczności dla wszystkich Użytkowników, a nadto może być dostępny dla osób korzystających z sieci Internet oraz może być indeksowany przez wyszukiwarki internetowe".
Czy może chodzi o treść oceny, która również jest ogólnie dostępna, o tutaj?
Gdy skierujesz kursor na ikonę "i" przy liczbie ocen usuniętych i wykluczonych oraz przy zapisie "ocena nie liczy się do średniej" zobaczysz co to znaczy.
Oceny mogą być usunięte przez kupujących lub przez nas (jeśli treść łamie regulamin).
W "polecenia od kupujących" uwzględniamy te polecenia, które wystawili co najmniej po upływie 7 dni od wystawienia wcześniejszej oceny Polecam/Nie Polecam.
Dobrze, Monia 🙂
@singiel2011 napisał(a):Składam skargę na Moderatora za ujawnienie nicka allegro bez zgody właściciela Skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (UODO) może złożyć osoba, której dane osobowe są przetwarzane w sposób nieprawidłowy. Otrzymanie nazwy ujawnionej w komentarzu odpowiedzi zostało poprzez naruszenie i rozpowszechnianie danych osobowych wykradzionych z portalu allegro.
@singiel2011 sam podałeś tu wszystkie nicki allegro, pierwotnie nawet w tytule tego tematu... teraz zamierzasz złożyć skargę na samego siebie? Tak po prostu?
Co ciebie dziwią oceny wykluczone, to normalne jak ktoś otrzymuje komentarze od klienta, który zrobił kilkukrotnie zakupy w ciągu 7 dni.
To że jakość temu sprzedawcy się nie zmieniło po wystawieniu przez Ciebie negatywa to nie znaczy że się niebawem nie zmieni . Aktualizacje nie są natychmiastowe . A swoją drogą to w tym tygodniu dostałem na meila reklamę firmy która gwarantuje odpłatnie usuwanie negatywnych opinii na różnych portalach . Nie potwierdzę czy allegro też było w ich zakresie bo nie byłem zainteresowany wspieraniem takiej działalności ale widać że niektórzy mogą mieć sposób na odpłatne poprawianie wizerunku potrzebującym.
Płacisz 200-250 zł i negatyw znika, to stara usługa agencji reklamowych. Jest jeszcze inna metoda ale tu trzeba mieć znajomości.
@singiel2011 Gdy rozum śpi, budzą się demony
Ja tam nic o układach nie słyszałem. Ale wiem o zasadzie, że na 1000 normalnych klientów zawsze trafi się jakiś ewenement wystawiający negatywa. No i właśnie trafiło.