anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Vrácení peněz

Client:130683135
#7 Wielbiciel#

Dobrý den, dne 17.11. jsem objednala zásilku číslo ytn567655 zásilka byla zaplacena předem a diskuze s prodávajícím nikam nevede, chci od společnosti Allegro vrátit peníze, protože je to portál který mi peníze strhnul a nezařídil správné doručení zasilky. Diskuse s Vámi nikam nevede, to se mám obrátit se stížností na policii? Vaše umělá inteligence s odpovědí promiň je také spíše iritující. Vaši společnost opravdu nikomu nedoporučuji. Rabišková 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:130683135, pokud prodejce nebude schopen prokázat, že zboží odeslal, vrátí Vám buď on, případně opravdu přímo Allegro, platbu zpět. Aktuálně vidím, že již máte založenu diskuzi, kde prodejce odeslání prověřuje. Pokud by se do 24 hodin od poslední zprávy nevyjádřil, opět prosím využijte možnost Požádat Allegro o pomoc a kolegové s Vámi situaci vyřeší.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

Client:130683135
#7 Wielbiciel#

Marku, vzhledem k tomu že jsem stáhla aplikaci se k původnímu vláknu rozhovoru nemohu dostat. Prosím buďte v Allegro profesionální a vraťte mi peníze na základě snad deseti žádostí o vrácení. Allegro jsem již o pomoc žádala a nic. 

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

K Diskuzi se můžete vždy zpětně připojit z potvrzovacího e-mailu - ať už z objednávky, nebo právě k založení Diskuze. Pokud jste původní nákup vytvářela bez registrace, je potřeba se z nově vytvořeného účtu na webu/v aplikaci nejprve odhlásit.

Co se vrácení platby týče - určitě se o ni nemusíte obávat. Ale stejně tak, jako chceme být féroví k Vám, tak stejně přistupujeme i k našim prodejcům. Dáváme jim čas (samozřejmě ne neomezený), aby situaci vyřešili. Opravdu ještě jednou doporučím, abyste v případě, že by prodejce dále v Diskuzi nereagoval, využila možnost Požádat kolegy o pomoc (opravdu se jedná o živou podporu, nikoliv robota 🙂 ).

Marek
Moderator
oznacz moderatorów