Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Neviem čo mám robiť keď stále mi vaša firma nevrátila peniaze. Od 20.11.2024 to stále iba riešite, poslala som všetko čo ste chceli . Napísali ste mi potom niako v decembri že do 3-7 dní budú peniaze na účte dostala som figu borovú a zas som čakala ďalších 14 dní mi bolo napísané a peniaze nikde. Brať a zaplatiť peniaze to áno ale keď sa vyskytne problém vrátiť peniaze z vašej strany to sa je problém k tomu dopracovať. A ešte napíšete že je to vyriešené nič nie je vyriešené chcem naspäť moje peniaze. Ďakujem Gulišová. Ale už som na vás naozaj nahnevaná človek je trpezlivý ale jedine čo neznášam je ťahanie za nos. A po týchto skúsenostiach s vami si už nič objednávať od vás nebudem pekný večer.
Dobrý deň,
v systéme evidujeme, že peniažky z objednávky boli vrátene. 🙂
Vidíme taktiež konverzáciu s predajcom v diskusii, kde Vám jasne dával najavo kedy a ako je možné peniažky vrátiť. Vo väčšine prípadov je vrátenie finančných prostriedkov až po návrate neprebratej zásielky späť k predajcovi. Sme samozrejme radi, že vaša situácia je úspešné vyriešená a peniažky z nákupu boli vrátené.