Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Korzystam z aplikacji allegro. Nie mogę dodać zdjęcia w ocenie produktu, dlaczego? Mogę napisać recenzję, ocenić sprzedawcę, ale nie mogę dodać zdjęcia. Jaki jest powód?
@Mariia009 Cześć. 🙂 Pojawia się błąd podczas dodawania zdjęcia czy w ogóle nie widzisz opcji dodania grafiki w ocenie produktu?
W pierwszej kolejności koniecznie sprawdź, czy korzystasz z najnowszej wersji aplikacji, a jeśli nie, to zaktualizuj ją 🙂
Aplikacja jest zaktualizowana, najnowsza wersja, ale nie ma opcji dodania zdjęcia.
@Mariia009 A czy możesz wysłać mi zrzut ekranu, żebym mogła zobaczyć, jak to u Ciebie wygląda? 🙂
Z jakiegoś powodu nie mogę dodać zdjęcia
@Mariia009 Rozumiem, ale żeby Ci pomóc, potrzebuję więcej informacji. Czy nie widzisz opcji dodania zdjęcia, czy zdjęcie się nie ładuje? Prześlij mi proszę zrzuty ekranu.
@Mariia009 Próbujesz wystawić ocenę sprzedawcy, a nie opinię dotyczącą produktu. Najprawdopodobniej w tej wersji językowej aplikacji w ogóle nie widzisz takiej opcji (oznaczona ikoną gwiazdki a nie uniesionego kciuka). Żeby dodać opinię o produkcie z jego zdjęciem, zmień w ustawieniach aplikacji język na polski.
Dziękuję bardzo. Pozdrawiam