Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest opcja zeby to teraz zaktualizowac?
Wybrałeś paczkomaty i system puścił bez podania lokalizacji? Zapłaciłeś? W Allegro już tego nie zmienisz, kontaktuj się ze sprzedawcą.
Wybierając dostawę musisz wybrać inaczej się nie da, a jak często zamawiasz to masz domyślnie zaznaczony, sprawdź na karcie zamówienia co jest 😉
Eech w dwoch zakupach przez nieuwage wybralem InPost kurier zamiast InPost paczkomat, ale faltycznie przy trzecim zakupie numer paczkomatu przypisal sie automatycznie. Dziekuje za odpowiedzi !
@Jarsa dobrze, że wszystko się wyjaśniło 🙂
W allegro masz domyślnie wybrany paczkomat do którego wysyłałeś wcześniej.
Początki paczkomatów były bardzo trudne, zwłaszcza przed świętami. Do mnie zazwyczaj w dniu zakupu docierała informacja przez sms że paczkomat może być przepełniony i czy na pewno chcę czekać aż się zwolni a może jednak wolę jechać do innej dzielnicy po moją paczkę bo może tam będzie wolne miejsce. W sms była mozliwość zmiany paczkomatu Inpost lub wybrania innego z przysłanego linku na stronie operatora.
Kończyło się zawiezieniem mojej paczki do jakiegoś punktu odbioru w osiedlowym sklepiku po drugiej stronie miasta gdzie stało się w kolejce po odbiór.
Tak ok, spotkalem sie i z takimi powiadomieniami, ale poki co nie mailem z tym problemow, jest w porzadku 🙂