anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

W zasadzie prośba o otwarcie zamkniętej dyskusji

Client:119984551
#1 Nowicjusz

Mam zamknięte już 3 dyskusje ze sprzedającym telefon. Nie mogę otworzyć nowej bez podania produktu. Aukcja już nie istnieje, w mojej historii nie mogę do tej daty sprzedaży doscrolować, bo lista dalej się nie otwiera/aktualizuje. Mam linki do sprzedaży, ale ich nigdzie nie mogę wkleić, tak samo po nazwie produktu nie znajduje w moich zakupach. Chodzi o ten zakup:

https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione/678a0770-3782-11ef-afb6-07b2dd1633aa?shareOfferId=153... 

Proszę o reakcje jak w tytule, lub może bezpośrednio rozwiązanie problemu. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @Client:119984551. Podesłany link prowadzi do zakładki z Twoimi zakupami, do której nie mam wglądu. Zanim otworzymy Dyskusję chcę się upewnić, że będzie to dotyczyło na pewno wspomnianego zakupu. 
Czy przedmiotem transakcji jest DOOGEE S110 22/256GB NFC PANCERNY TELEFON? 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:119984551
#1 Nowicjusz

Tak, przedmiotem transakcji jest ten telefon. Dyskusja ta toczy się już od września zeszłego roku. Telefon był wysyłany do serwisu 2krotnie, obecnie od około 2 miesięcy jest w posiadaniu(?) sprzedającego(dałem znak zapytania, bo nie wiem czy w serwisie czy u sprzedawcy, u mnie go nie ma). W skrócie: złożyłem reklamację gdyż nie działał moduł NFC, wysłałem telefon do naprawy, został mi zwrócony w takim samym stanie jak przed naprawą(nie działał moduł NFC). Ponownie reklamowałem produkt. Obecnie 3 tygodnie temu sprzedający stwierdził, że będzie wyjaśniał sprawę i do dnia dzisiejszego nie ma żadnej wiadomości. Na  chwilę obecną żądam od sprzedającego zwrotu pieniędzy za telefon oraz 2xkoszt przesyłki. 

Dziękuję za szybką odpowiedź, liczę na pani konkretne działanie. 

oznacz moderatorów

MiMary

@Client:119984551 Gotowe, wznowiliśmy Dyskusję 🙂  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów