Mam zamknięte już 3 dyskusje ze sprzedającym telefon. Nie mogę otworzyć nowej bez podania produktu. Aukcja już nie istnieje, w mojej historii nie mogę do tej daty sprzedaży doscrolować, bo lista dalej się nie otwiera/aktualizuje. Mam linki do sprzedaży, ale ich nigdzie nie mogę wkleić, tak samo po nazwie produktu nie znajduje w moich zakupach. Chodzi o ten zakup:
Proszę o reakcje jak w tytule, lub może bezpośrednio rozwiązanie problemu.
Cześć, @Client:119984551. Podesłany link prowadzi do zakładki z Twoimi zakupami, do której nie mam wglądu. Zanim otworzymy Dyskusję chcę się upewnić, że będzie to dotyczyło na pewno wspomnianego zakupu.
Czy przedmiotem transakcji jest DOOGEE S110 22/256GB NFC PANCERNY TELEFON?
Tak, przedmiotem transakcji jest ten telefon. Dyskusja ta toczy się już od września zeszłego roku. Telefon był wysyłany do serwisu 2krotnie, obecnie od około 2 miesięcy jest w posiadaniu(?) sprzedającego(dałem znak zapytania, bo nie wiem czy w serwisie czy u sprzedawcy, u mnie go nie ma). W skrócie: złożyłem reklamację gdyż nie działał moduł NFC, wysłałem telefon do naprawy, został mi zwrócony w takim samym stanie jak przed naprawą(nie działał moduł NFC). Ponownie reklamowałem produkt. Obecnie 3 tygodnie temu sprzedający stwierdził, że będzie wyjaśniał sprawę i do dnia dzisiejszego nie ma żadnej wiadomości. Na chwilę obecną żądam od sprzedającego zwrotu pieniędzy za telefon oraz 2xkoszt przesyłki.
Dziękuję za szybką odpowiedź, liczę na pani konkretne działanie.
@Client:119984551 Gotowe, wznowiliśmy Dyskusję 🙂