Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
cały dzień oczekiwałam kuriera z DPD niestety kuriera brak w emailu tylko imię kuriera bez podanego telefonu 😞 i co dziwne późnym wieczorem 20.50godz status paczki widnieje Skutecznie doręczona pośrednio 😞 co to znaczy pierwszy raz mam z czymś takim do czynienia 😞 tu na Allegro widnieje jako doręczona 😞 cały dzień domownicy w domu a tu takie coś ani kuriera ani paczki 😞 zaznaczę że towar kupiony na Allegro i zapłacony 😞
A od kogo ten zakup?
sklep kupiłam czajnik bezprzewodowy
@bloksi jak wejdziesz na DPD podasz numer paczki i kod pocztowy, dostaniesz telefon, telefon powinien być też w mailu 🙂
niestety nie ma podanego nr. do kuriera 😞 zadzwoniłam na infolinię dpd ale oni już nie mieli czynne zadałam pytanie botowi o nr. do kurkiera podałam nr. paczki i bot poinformował mnie że nie może podać 😞 pierwszy raz z czymś takim się spotykam
A może wg prawa powinnaś zapytać o to sprzedającego, on odpowiada za przesyłkę do chwili odebrania!😐
no właśnie i tu mam obawy bo status jest jako odebrana 😞 jutro będę dzwonić na infolinię dpd i już napewno nigdy więcej z tej firmy nie skorzystam
@LEW433 Sprzedający odpowiada do momentu odebrania przesyłki, ale powiedz mi mój Drogi, co jeśli przewoźnik twierdzi że paczkę doręczył, a Kupujący że paczki nie odebrał?
Rozumiesz, że zgodnie z werdyktami sądów Sprzedawca ma czyste ręce, bo status "doręczone", a z drugiej strony Kupujący, co nie ma fizycznie paczki?
@LEW433 A wiesz co najgorsze, że Kupujący i Sprzedawca maja rację i nikt tu nie kłamie?
Rozwiąż mi to, mistrzu Allegrowych rozwiązań, bo ten tytuł zobowiązuje 🙂
Czasem kurier jak nie wyrobi z paczkami na dany dzien to oznacza jako odebrane i kolejnego probuje doreczyc