Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
allegro zamknęło mi dyskusję, a problem nie jest rozwiązany. Wysłałem telefon na 3 reklamacje, 2 z tytułu rękojmi, sprzedający otrzymał telefon. Nie dał odpowiedzi po 14 dniach od wysłania. A allegro zamknęło mi dyskusję. Proszę o ponowne otwarcie dyskusji, gdyż problem nie został rozwiązany. Nie otrzymałem zwrotu pieniedzy 2000zł. Jest to firma x com smartfon asus zenfone,
NUMER ZAMÓWIENIA
@la_nika proszę o pomoc i wznowienie dyskusji
@Odesseiro poprosiłam o wznowienie tej dyskusji, poczekaj proszę na wiadomość w tej sprawie.
dziekuje, chce kontynuowac dyskusje na allegro
Kiedy zostanie otwarta dyskusja?
Pilnuj jej, a po 14dniach odznacz ją jako nierozwiązana, po 30 dniach Allegro zamyka automatycznie dyskusję.
@Odesseiro jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi, więc muszę poprosić Cię o cierpliwość, nie jestem w stanie przewidziec kiedy to się stanie.
Nie otrzymałem zwrotu pieniędzy za reklamację z tytułu rękojmi, firma nie dała odpowiedzi w przeciągu 14 dni od otrzymania przedmiotu.
Więc reklamacja jest uznana.
Po 18 dniach dostałem wiadomość, że x com nie uznaje mojej reklamacji. Była to 3 reklamacja, więc to jest w ogóle niezgodne z prawem.
@la_nika Co mam zrobić jak dyskusja na allegro jest zamknieta, a xcom odsyla uszkodzony telefon po terminie od 14 dni. Dyskusja nadal nie jest aktywna.
@Odesseiro nie możemy wznowić tej dyskusji, ponieważ została utworzona ponad dwa lata temu, natomiast skontaktowaliśmy się ze sprzedającym i wyznaczyliśmy czas na rozwiązanie sprawy- wydanie decyzji lub udokumentowanie zwrotu.
Jeśli nie otrzymasz potwierdzenia lub decyzji możesz napisać w korespondencji do wniosku Allegro Protect, będziemy mogli rozpatrzyć go ponownie.