Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Już tu był wątek o braku możliwości płacenia nowa kartą i wyszło że to nie wina Allegro, ale...
@kwalczakRCGW Czy podczas próby zapłaty kartą pojawia się jakiś komunikat?
brak weryfikacji 3D Secure
Błąd przy potwierdzeniu płatności w banku (3D Secure) Bank twierdzi że wszystko po ich stronie OK
A dostajesz maila lub sms- a z kodem do potwierdzenia ?
po zmianie katy pomijana jest ta funkcja. Kiedyś: kod (4 cyfry) później sms a teraz po zakupie nic tylko info allegro o którym pisałem
@kwalczakRCGW Podaj mi prosze numer zamówienia, przy którym pojawił się problem z zapłatą kartą.
88d20d51-f6df-11ec-bf5d-a126061b4a19
@kwalczakRCGW Powinieneś otrzymać od nas maila w sprawie tego problemu. Sprawdź proszę skrzynkę odbiorczą.
Kod 3D Secure powinieneś dostać na smsa.
Mi przychodzi na smsa.
Tak, ale jeszcze trzeba mieć albo aplikację mobilną lub otwiera się specjalna strona w przeglądarce, żeby ten kod mozna było gdzieś wpisać.
@kwalczakRCGW karta była podpięta do konta allegro?
Jeżeli tak to czy poprawnie zmieniłeś karty?
karta nie jest podpięta do konta allegro, poprzednia też nie była. Na innym portalu mam komunikat: Twój bank nie mógł w tej chwili zweryfikować karty VISA-8922. Wybierz inne źródło płatności.
@kwalczakRCGW czyli jak na innym serwisie też nie idzie to chyba jest coś nie tak z kartą lub bankiem.
Ja kiedyś w nestbanku czekałem 3 miesiące na aktywacje karty bo obsługa twierdziła że u nich w systemie wszystko ok i tyle zajęło im sprawdzanie. Aż wreszcie w 4 miesiącu łaskawie wydali całkiem nową kartę z nowym numerem karty.
A tak się zapytam. W sklepie w terminalu lub w bankomacie karta działa?
w terminalu wszystko OK - można płacić