anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

WITAM PROSZĘ O WYSTAWIENIE FAKTURY VAT NA PODSTAWIE PARAGONU PONIEWAŻ NIE POSIADAM FIRMY WYSTAWIA SI

sylwek1975-11
#1 Nowicjusz
WITAM PROSZĘ O WYSTAWIENIE FAKTURY VAT NA PODSTAWIE PARAGONU PONIEWAŻ NIE POSIADAM FIRMY WYSTAWIA SIĘ FAKTURĘ IMIENNĄ NA ZAKUPIONY PREZEMNIE TOWAR NA FAKTURZE WPISUJE SIĘ INNĄ DATĘ ZAKUPU A INNĄ DATĘ WYSTAWIENIA FAKYURY SPRZEDAJĄCY MA NA TO 3 MIESIĄCE OD DATY ZAKUPU PROSZĘ O POZYTYWNE ZAŁATWIENIE MOJEJ  SPRAWY MOJA WINA ŻE NIE ZAZNACZYŁEM PODCZAS ZAKUPU ŻE CHCĘ FAKTURĘ A NIE PARAGON MYŚLAŁEM ŻE TO Z AUTOMATU SIĘ DOSTAJE FAKTURĘ NA TAKI SPRZĘT
 POZDRAWIAM        p.s Rozmawiałem z kimś z Waszej Firmy i Ktoś twierdzi że się nie da : ) JAK WY UAŻACIE
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@sylwek1975-11 Kwestie faktury możesz uzgodnić wyłącznie ze sprzedawcą. Ja niestety tutaj nie pomogę. 

Jeśli przed zakupem nie kliknąłeś "chce otrzymać fakturę", sprzedawca jej nie wystawi i otrzymasz paragon. Zachęcam w przyszłości, aby dokładnie sprawdzać wszystkie dane i informacje przed opłaceniem zamówienia. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#18 Luminarz

@sylwek1975-11 paragon trzeba odesłać sprzedawcy 😉 

oznacz moderatorów

drekenzes
#19 Nestor ⭐

@sylwek1975-11 Wystawią ci fakturę imienną pod warunkiem, że odeślesz im paragon. Bez otrzymania paragonu nie wystawią ci faktury imiennej. 

Nie mixuj pojęcia faktury VAT na firmę z faktura imienną. Faktury VAT do paragonu bez NIP nikt nie może wystawić, a do imiennej sprzedawca musi mieć paragon.