anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam serdecznie, mam problem w rozliczeniach Allegro figuruje usługa której nie zamawiałem .

Client:24919307
#7 Wielbiciel

Witam serdecznie, mam problem w rozliczeniach Allegro figuruje usługa której nie zamawiałem .Podany jest mój numer klienta i od jakiegoś czasu przychodzą mi powiadomienia o nieuregulowanych płatnościach .bardzo proszę o wyjaśnienie tej sprawy.

Allegro Motoryzacja Samochody Osobowe Fiat Panda III (2011-)

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:24919307  a co masz napisane 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Bieżące saldo

-49,90 
tylko to nie ja wystawiłem tą ofertę , a zostałem obciążony za czyjeś ogłoszenie z moim numerem klienta ,i nie wiem gdzie mam to zgłosić . odezwało się Allegro kontakt i skierowało do folderu Rozliczenia Allegro 
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:24919307  jeśli ogłoszenie było na Twoim koncie, to nie unikniesz opłaty, najlepiej zmień hasło, wyloguj wszystkie urządzenia i włącz logowanie dwustopniowe, a sprawę włamania możesz zgłosić 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Bieżące saldo

-49,90 zł
tylko to nie ja wystawiłem tą ofertę , a zostałem obciążony za czyjeś ogłoszenie z moim numerem klienta ,i nie wiem gdzie mam to zgłosić . odezwało się Allegro kontakt i skierowało do folderu Rozliczenia Allegro  
Po prostu nie wiem komu zgłosić włamanie na konto lub błąd systemowy.
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:24919307  to kliknij   tam będziesz mógł wypełnić formularz, lub zamówisz rozmowę

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Odpowiedz z Allegro Kontakt;

Na Twoim koncie zalogowała się nieuprawniona osoba, która wystawiła na sprzedaż pojazdy.

Dlatego:

• usunęliśmy te oferty,

• w ciągu najbliższych dni anulujemy opłaty naliczone za nie,

• zresetowaliśmy hasło do Twojego konta.

Podstawą naszych działań jest art. 2.12 Regulaminu Allegro.

KOGIEL_T  Dziękuję za próbę pomocy.

oznacz moderatorów