anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam w jaki sposób mogę otrzymać PIN przesyłki jeśli na allegro miałem podany nie aktywny numer juz

Tomeczek11234
#2 Obserwator#

Zamówiłem Paczkę przez kuriera DPD czeka na mnie do odbioru w sklepie jednak na allegro miałem wpisany stary nr telefonu juz nieaktywny, w jaki sposób mogę zdobyć pin do odebrania paczki ?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

pecela
#17 Koryfeusz#

@Tomeczek11234

W takim przypadku nie PIN-u. Podajesz nr przesyłki i okazujesz jakiś dokument potwierdzający, że ty, to ty.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Tomeczek11234 przykro mi, ale nie mam możliwości wygenerowania dla Ciebie nowego PINu. Widzę jednak, że założyłeś dyskusję ze sprzedawcą. Poczekaj na to co odpowie. Jeśli nie odezwie się ciągu 24h kliknij "poproś o pomoc Allegro". 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

A sprzedający to skąd ma wziąć ten PIN? 😂

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@komis-bell sprzedający może skontaktować się np. z przewoźnikiem. Możesz także pójść do punktu i dopytać czy wydadzą Ci przesyłkę bez kodu odbioru. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A tu nie masz kodu, dlaczego?: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione

oznacz moderatorów

Tomeczek11234
#2 Obserwator#

Nie mam tam, właśnie z tego co pamiętam wcześniej na allegro przychodził mi on.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Tomeczek11234 Twoja przesyłka została dostarczona do punktu , ale nie została w nim zeskanoawana stąd nie masz kodu do odbioru w szczegółach dostawy . Jedyna droga to udać się do punktu , przypomnieć o zeskanowaniu , po wykonaniu tej opreacji kod pokaże się w szczegółach i za jego pomocą paczkę odbierzesz .

oznacz moderatorów

Tomeczek11234
#2 Obserwator#

z pewnością sprawdzę 😉 

oznacz moderatorów