Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro familly
@51315153 Do Allegro Family możesz zaprosić 9 osób. Powiedz proszę o jakie gwiazdki chodzi?
@51315153 Jeżeli masz na myśli monety i spełniasz wszystkie warunki zgodnie z Regulaminem, możesz je odebrać w zakładce Monety klikając w przycisk [odbierz].
Jest taki zapis jak w załączonym zdjeciu
Za każdą jedna osobe jest 5gwiazdek a jak osoba zaproszona coś kupi to jest kolejne 5gwiazdek, ja mam 3 osoby a ani jednej
@51315153 czy dobrze rozumiem, że gwiazdkami nazywasz monety?
Nie mogę zatwierdzić przesłanego przez Ciebie zrzutu, bo jest tam adres e-mail osoby, którą zaprosiłeś. Widać jednak, że ta osoba nie potwierdziła zaproszenia i dlatego monety nie zostały przyznane, ponieważ jednym z warunków opisanych w regulaminie jest zaakceptowanie zaproszenia.
Utworzylem allegro famili a nie dostałem monet dlaczego
Musisz dokładnie, najlepiej kilka razy przeczytać warunki. Zazwyczaj jest tak, że trudno jest je spełnić, a regulamin jest zawiły.
Aby otrzymać Monety jako organizator Allegro Family:
1. Aby otrzymać 5 Monet:
2. Aby otrzymać dodatkowe 5 Monet:
W celu odebrania Monet w tej promocji przejdź do zakładki Monety i kliknij w przycisk [Odbierz].
W czasie jej trwania organizator Allegro Family może zgarnąć maksymalnie 50 Monet.
Dodatkowa promocja dla uczestników Allegro Family:
- Otrzymaj zaproszenie do Grupy Rodzinnej w terminie Promocji.
- Załóż konto i zaakceptuj Członkostwo. Po akceptacji członkostwa, w zakładce Monety, będziesz mógł odebrać 10 Monet na pierwsze zakupy.
Szczegóły promocji dla uczestników Allegro Family dostępne są w regulaminie promocji .
Promocje dla Organizatorów i Uczestników Allegro Family, trwają od 4 listopada do 18 listopada lub do wyczerpania puli 100 000 Monet.
Dzięki Monetom kupujesz taniej! Każde 10 Monet obniży koszt Twoich kolejnych zakupów o 10 zł.