Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Zakupiłem towar na Allegro, wybrałem opcję zapłaty przelew za pomocą PayU Allegro, dokonałem wpłaty na poczcie, Sprzedawca twierdzi, że wpłaty nie otrzymał, ja także nie dostałem potwierdzenia z PayU Allegro, że system PayU pieniądze przelał, co jest przyczyną , co mam robić?
@Vader46 Takie przelewy (tradycyjne na poczcie przez PayU) dochodzą do sprzedających w nieco dłuższym czasie - około 3 dni robocze. Ważne, aby niczego nie zmieniać w uzyskanych danych do przelewu, zwłaszcza w tytule. Sprawdź status tej płatności w zakładce Moje zakupy po kliknięciu Szczegóły. Jeśli Rozpoczęta, poczekaj jeszcze. Jeśli Anulowana, mógł być jakiś błąd w danych do przelewu, wtedy pieniądze wrócą do Ciebie.
@Vader46 widzę, że wczoraj dokonałeś 4 zakupów i tutaj pewnie jutro najdalej we wtorek płatność się przeprocesuje.
Jeżeli chodzi o zakup z 21.06.2021r. to tutaj trwa to już za długo, czy otrzymałeś wiadomość od PayU z linkiem i prośbą o podanie danych do zwrotu? Daj proszę znać, jeśli nie, to poproszę odpowiedni zespół o sprawdzenie tego i kontakt z Tobą, żebyś podał dane do zwrotu.