Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A gdy wygram licytacje na allegro lokalnie i gdy mam wybor dostawy i platnosci i zgodzę się za pobraniem a nagle sprzedawca oszukuje mowiac ze ktos wystawil z jego profilu badz umozliwia odbkor i opłatę?
@Oli990 Co? Trudno to zrozumieć. Gdy wygrasz licytację i wybierzesz sposób dostawy, sprzedawca ma obowiązek wysłać zgodnie z Twoim wyborem.
Sytuacja jest taka ze sprzedajacy wysyawil ps 5 na licytacje. Nie ustawiając ceny min. Wygralem ja za 3001zl. Gdy chcialem dokończyć licytacje mialem do wyboru wysyłka poprzez wpłatę na konto lub odbiór osobisty płatność przy odbiorze wybralem to drugie. Pisząc wygralem a nastepnie kiedy mogę odebrac odczytałem konsola sprzedana. Przykro mi. Przeciez dobrowolnie mogłem wybrać wysyłkę i co aukcje wygralem, nie ważne jak napisałem przeciez to ja wygralem, wiec kupilem a odpowiedz taka: sprawa zgłoszona allegro.
no wiec ja tak czemu? Przeciez ja wygralem i odbieram w każdej chwili
a sprzedajacy nagle ale to nie ja wystawiałem i odpisywałem to tylko moje konto
to nie on jest autorem i ze nagle zgłosił ze ktos wlamal się na konto
@Oli990 Wygrałeś i wybrałeś odbiór osobisty, więc możesz się domagać wydania rzeczy. Została zawarta umowa. Otwórz spór; https://allegro.pl/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE w nim zapytaj, kiedy masz się zgłosić po towar. Sprzedawca ma 24 godziny na odpowiedź. Po tym czasie, jeśli nie odpowie lub odmówi wydania rzeczy, poproś tam o interwencję pracownika Allegro.
No tak ale ja mam i on dalej wnioskuje ze to nie on wystawil rozmawial i tak dalej. Ja na wszystko mam rozmowy moge pokazac
@Oli990 I sądzisz że ona xyz rozwiąże twój problem, jak chcesz coś wskórać pisz do Allegro.
Wszystko zrobione. Napisane poprostu zpytalem czy mam mozliwosc cos wskurania mimo wszystko jakis czas licytacij poświęciłem się pytm tylko po to jest to forum
@Oli990 No i dobrze, tylko tam możesz sobie pomóc.
@Oli990 Super, że wszystko masz, otwórz spór i tam to załączysz. W rozwiązaniu problemu pomoże Ci pracownik Allegro. Na forum nie załatwisz tej sprawy.
no ok ale najlepsze jest to ze on sam proponowal odbior osobisty za 3500 gdy trwała licytacja i pisala ze taniej nie odda na wszystko mam wiadomosci z profilu allegro i screenshoty