Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
wygrałem poniższą licytację od MEGA-TEL, chciałem ją zrealizować lecz MEGA-TEL udostępnia tylko opcje zakupu z odbiorem osobistym za 85 dni !!! Na prośby i wiadomości nie odpisuje...
Co z tym zrobić? Moim zdaniem jest to celowe zachowanie wręcz oszukiwanie ludzi...
| ||||||||||||
|
No rzeczywiście dziwne. Ale jakby nie powiedzieć to wiedziałeś o tym przed zalicytowaniem więc po co licytowałeś? Sprzedający wyraźnie taki termin podał. Allegro w swoim sugerowanym czasie zresztą również wyraźnie o zaznaczyło. A tak szczerze to Na Twoim miejscu odstąpiła bym od umowy...
@Client:116746370 Pewnie zbiera sobie zamówienia i potem sprowadza towar, w sumie nic specjalnie dziwnego.
O terminie realizacji umowy i sposobie dostawy (odbioru) sprzedający informował w odpowiednich zakładkach a Ty licytując te warunki zaakceptowałeś - więc gdzie tu jest 'oszukiwanie ludzi'?
@komis-bell tja.... po 85 dniach odda kasę i ma kredycik za free
@mdrogeria O tym też pomyślałem.
Jak widać pierwszy i ostatni raz licytowałem... macie rację nie zauważyłem tego że termin dostawy to 85dni i odbiór tylko i wyłącznie na miejscu... sprzedawca również nie raczył odpisać na wiadomości, ZERO kontaktu. Osobiście uważam, że jest to celowe nie etyczne zagranie sprzedawcy.
Myślę, że w momencie gdy aukcja przebiłaby daną cenę odpowiadającą sprzedawcy to nagle by zmienił formy zamówienia/ odbioru na korzystniejsze jakże i czas realizacji.
@Client:116746370 "Myślę, że w momencie gdy aukcja przebiłaby daną cenę odpowiadającą sprzedawcy to nagle by zmienił formy zamówienia/ odbioru na korzystniejsze jakże i czas realizacji."
Licytacja i jej warunki, jeśli złożono już przynajmniej jedną ofertę nie może być edytowana w żaden sposób.