Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Wszystkich. Właśnie przed chwilą dokonałam wcześniejszej płatności w systemie ALLEGRO ZAPŁAĆ PÓŹNIEJ - 1000 ZŁ. Kwota 1000 zł "zasiliła" moje konto i nadal mogę dokonywać zakupów wybierając opcję "zapłać później". Wybrałam więc do zapłaty 25 szt wygranych aukcji od jednego i tego samego sprzedawcy. Okazało się, że nie mogę zapłacić za całość wybierając opcję "zapłać później", ponieważ pośród zaznaczonych do zapłaty aukcji znalazł się zegarek - a za zegarek nie można zapłacić później. Tym samym nie mogę skorzystać z tej formy zapłaty. Czy jest możliwość zmodyfikowania listy zakupów, która "połączyła się" w jedną przesyłkę i wyrzucić z tej listy zegarek?. Bardzo proszę o pomoc.
@eva-lion istotne, w jaki sposób kupowałaś - jeżeli robiłaś to przez koszyk, wystarczy wyjść ze strony z podsumowaniem zakupów i ponownie przejść do koszyka, zaznaczając do zapłaty tylko te przedmioty, które mogą być opłacone przez Zapłać później (a raczej odznaczając ten jeden, który nie może). Co do zasady warto kupować przez koszyk, wiele rzeczy jest łatwiejszych dzięki temu 🙂
Witam.
W koszyku mam łóżko za ponad 800zł z przesyłką. Limit jak spłacę wcześniejsze zakupy w paypo będę miała 1200zł. Czy będę mogła zapłacić za jeden produkt taką kwotę(800)?
Bo znalazłam info, że produkt może kosztować max 500zł. Proszę o odpowiedź.
ja bym radził spłacić pierwsze, wtedy będzie z głowy 🙂
Nie o to pytałam.
@bzygolaka Wysokość kwoty dostępnej dla usługi Zapłać później zależy od historii Twoich zakupów oraz terminowych spłat transakcji dokonanych z użyciem Allegro Zapłać Później. Jestona obliczana indywidualnie dla Ciebie i możesz z niej korzystać w dowolnym momencie, jest ona aktualizowana podczas każdych kolejnych zakupów lub spłacie bieżących/zaległych.
Natomiast z Allegro Zapłać Później nie możesz skorzystać, gdy wartość zamówienia (koszt przedmiotu + koszt dostawy) jest wyższa niż Twój potencjał zakupowy (maksymalnie do 1200 zł).