Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A przy płatności nie mogę go wybrać, są tylko paczkomaty, przedpłata lub pobranie i dolicza koszt wysyłki.
Dodatkowo usunąłem ten przedmiot z listy "kupione", myśląc że znowu będę mógł wybrać rodzaj odbioru a tu nic.
Czy ktoś wie co z tym fantem zrobić? jakieś błędy allegro?
@DHFR Twój błąd. Wchodzisz w płatność za pobraniem i tam masz odbiór osobisty. Usunięcie z Kupionych? To teraz musisz prosić Allegro o przywrócenie do zakładki.
Skontaktowałem się z allegro, Pani na czacie też nie wie o co chodzi i zgłosiła do pomocy technicznej.
Po przywróceniu do kupionych nadal paczkomat 8,99 i 12,49 a odbioru osobistego brak.
@DHFR Skoro chcesz odebrać osobiście to po co robić przelew ,jedziesz do sprzedawcy ,płacisz do ręki odbierasz zakup i po problemie.
Tu jest inna sytuacja 2 przedmioty z 2 różnych kont tej samej osoby, wysyłka w jednej paczce, jeden przedmiot opłacony z wysyłką, drugi ma być jako odbiór osobisty żeby nie naliczać drugi raz przesyłki.
Za daleko na odbiór osobisty.
@DHFR To poproś sprzedawcę aby ten drugi koszt wysyłki włożył razem z towarem do wysyłki albo podaj mu numer konta do zwrotu.
@DHFR Poniżej płatności z góry kliknij "płatność za pobraniem". Tam powinno się pokazać "zobacz wszystkie punkty na mapie". Klikasz to i oddalasz mapę tak, aby pokazał się na niej adres odbioru osobistego, potem przybliżasz mapę i wybierasz punkt odbioru osobistego u sprzedawcy. Jeśli nie masz tam płatności za pobraniem, znaczy że sprzedawca nie dodał adresu odbioru osobistego. Allegro do granic absurdu skomplikowało wybór odbioru osobistego.
Dzięki za odpowiedź już sprawdzam 🙂
@DHFR Nie rozumiem problemu. Skoro chcesz odbiór osobisty to uzgodnij odbiór i zapłatę ze sprzedającym. Po prostu zadzwoń albo mailem i umów się. Bo rozumiem że nie zapłaciłeś jeszcze.
[edit] Aha...nie da się, za daleko. Sorry ale to typowy przykład kupującego który nie wie czego chce.
Nie rozumiem cię kolego wyżej, przeczytałeś dokładnie to co opisałem? OMG
Niestety nic nie działa nadal, nie można zmienić, ani ponownie wybrać opcji dostawy, która była w aukcji....jak dla mnie nowość.
Ja też nie rozumiem jak można skomplikować coś prostego. Kupuję, płacę, o czym tu medytować?
Nadal nie rozumiesz i nie czytasz o co chodzi, proszę o opuszczenie tej dyskusji, bo takich dyrdymałów nie da się czytać.
Zrobię to innym sposobem, zadałem pytanie bo to dla mnie nowość lub po prostu błąd allegro.