anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyniki testu DevSkiller

Client:145281151
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

Chciałabym dopytać o status mojej aplikacji. W kwietniu rozwiązałam test na platformie DevSkiller i zgodnie z informacją na stronie, spodziewałam się wyników w terminie kwiecień/maj. Ponieważ mamy już połowę maja, chciałabym się upewnić, czy moje rozwiązanie dotarło do Państwa poprawnie.

Będę wdzięczna za informację, kiedy mogę spodziewać się feedbacku lub wiadomości o kolejnych krokach w procesie.

Z poważaniem,
Kaja

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dzień dobry @Client:145281151! Rozumiem, że chodzi o staż e-Xperience? Nie mam możliwości zweryfikowania, czy rozwiązanie do nas dotarło, ale możesz skontaktować się z Jagodą (jej kontakt z znajdziesz tutaj w odpowiedzi na ostatnie pytanie w FAQu) w tej sprawie. Możliwe, że będzie potrzebowała od Ciebie szczegółowych informacji, dlatego lepiej jeśli skontakrujesz się bezpośrednio 🙂 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:145281151
#7 Wielbiciel

Tak dokładnie o to chodzi o staż, czy jest wiadome, kiedy można spodziewać się wyników albo informacji zwrotnej o ewentualnym przyjęciu lub jego braku? Dziękuję i pozdrawiam

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Client:145281151, niestety nie posiadamy takiej informacji. Tak jak napisała Monika, najlepiej skontaktować się bezpośrednio na podany adres e-mail.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów