anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyniki wyszukiwania - pokazuje wyniki z pominieciem słów kluczowych

venthyl
#8 Zapaleniec#

Witam

Od jakiegoś czasu  w przypadku wyszukiwania allegro wyświetla cała masę wyników z pominięciem niektórych kryteriów wyszukiwania, co powoduje konieczność przeglądania dużej ilości wyników nie związanych z wyszukiwaniem.

Da się jakoś to wyłączyć bo się pochlastać można

np

https://allegro.pl/kategoria/zderzaki-zderzaki-254699?string=%22allroad%22%20a4%20b8%20zderzak&strat...

gdzie szukane jest

allroad a4 b8 zderzak

wyswietla aukcje bez slowa allroad albo zderzak

co z tym można zrobić?

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

Agent555
#19 Nestor#

@LEW433  zgadzam się z twoją wypowiedzią wyszukiwarka na allegro to totalne dziadostwo. 

Wyszukiwarka dawno temu została spieprzona , i nikt już jej nie naprawi 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@venthyl z tego co widzę, sposób działania wyszukiwarki wyjaśniła Ci już Wiktoria, więc ja nie mam już nic więcej do dodania. Rozumiem, że się z tym nie zgadzasz i oczywiście masz prawo do własnej opinii, ale tak działa ten mechanizm. Nie ma tutaj błędów, czy problemów technicznych po naszej stronie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

venthyl
#8 Zapaleniec#

Witam serdecznie

Nie wytłumaczyła mi dlaczego wyszukiwarka zamiast oczekiwanych wyników,  przedstawia odwrotność wyszukiwania.

Kiedyś działało to jak trzeba.

Proszę o informację W jaki sposób mogę wyszukać produkty które chcę znaleźć? bo chyba do tego służy wyszukiwarka.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@venthyl W tym wątku wyjaśniłam Ci, w jaki sposób działa nasza wyszukiwarka. Ola to również to skonsultowała i odpowiedziała Ci, że nie ma tutaj błędu po naszej stronie. W kwestii wyszukiwania odpowiednich dla Ciebie produktów, sugeruję, abyś skorzystał z dostępnych opcji filtrowania. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

venthyl
#8 Zapaleniec#

Witam serdecznie

Uprzejmie proszę w takim razie o wskazanie w jaki sposób mogę znaleźć przedmioty które szukam np.

zderzak allroad audi a4 b8

Tak aby wysiliły się tylko interesujące mnie przedmioty

nie da się używać " " ponieważ sprzedający rożnie opisują aukcje

Bardzo proszę o pomoc.

oznacz moderatorów