Wyniki wyszukiwania - pokazuje wyniki z pominieciem słów kluczowych

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam
Od jakiegoś czasu w przypadku wyszukiwania allegro wyświetla cała masę wyników z pominięciem niektórych kryteriów wyszukiwania, co powoduje konieczność przeglądania dużej ilości wyników nie związanych z wyszukiwaniem.
Da się jakoś to wyłączyć bo się pochlastać można
np
gdzie szukane jest
allroad a4 b8 zderzak
wyswietla aukcje bez slowa allroad albo zderzak
co z tym można zrobić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@LEW433 zgadzam się z twoją wypowiedzią wyszukiwarka na allegro to totalne dziadostwo.
Wyszukiwarka dawno temu została spieprzona , i nikt już jej nie naprawi

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@venthyl z tego co widzę, sposób działania wyszukiwarki wyjaśniła Ci już Wiktoria, więc ja nie mam już nic więcej do dodania. Rozumiem, że się z tym nie zgadzasz i oczywiście masz prawo do własnej opinii, ale tak działa ten mechanizm. Nie ma tutaj błędów, czy problemów technicznych po naszej stronie.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Witam serdecznie
Nie wytłumaczyła mi dlaczego wyszukiwarka zamiast oczekiwanych wyników, przedstawia odwrotność wyszukiwania.
Kiedyś działało to jak trzeba.
Proszę o informację W jaki sposób mogę wyszukać produkty które chcę znaleźć? bo chyba do tego służy wyszukiwarka.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@venthyl W tym wątku wyjaśniłam Ci, w jaki sposób działa nasza wyszukiwarka. Ola to również to skonsultowała i odpowiedziała Ci, że nie ma tutaj błędu po naszej stronie. W kwestii wyszukiwania odpowiednich dla Ciebie produktów, sugeruję, abyś skorzystał z dostępnych opcji filtrowania.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Witam serdecznie
Uprzejmie proszę w takim razie o wskazanie w jaki sposób mogę znaleźć przedmioty które szukam np.
zderzak allroad audi a4 b8
Tak aby wysiliły się tylko interesujące mnie przedmioty
nie da się używać " " ponieważ sprzedający rożnie opisują aukcje
Bardzo proszę o pomoc.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nie ma takiej opcji, teraz jest gorzej bo nie wyszukuje wcale nawet gdy opis zawiera wszystkie frazy.
Jutro podrzucę przykłady. Dodana została jakaś granulacja. Jak opis ma 4 wyrazy a ty wpiszesz dwa to przedmiot nie wpadnie do wyników wcale. Chyba, że jest promowany lub sprzyja mu algorytm.
- « POPRZEDNIA
-
- 1
- 2
- NASTĘPNA »