Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc chcę wypłacić środki zgromadzone na allegro na zagraniczne konto które posiadam w Norwegii.
Chodzi mi o to że sprzedalem kiedyś kilka rzeczy że 2 lata temu i pieniądze wisiały na allegro parę lat ale chciałem ich teraz użyć wypłacić i zderzam się że sciana, wypełniłem wszystko w formularzu wypłat jak trzeba zn podałem nr konta jaki i wygenerowałem formularz weryfikacyjny do przelewu. Przelałem pieniądze do PayU i wszystko stanęło w miejscu i wniosek został odrzucony bo adres się nie zgadzał dobra działam dalej mija już 3 tyg zmieniłem adres na prawidłowy i stanęło wszystko w miejscu mija 5 tydzień miałem 2 konsultantów z allegro ale każdy mówi co innego ostatni doszedł do wniosku że tyko wypłaty można robić na konto polskie (którego nie posiadam) i ewentualnie w revolut. Czy to jest normalne czy tylko szukanie dziury w całym żeby pieniędzy nie wypłacić
@sebarurek Tak jak napisał doradca, spróbuj aktywować rachunek przez REVOLUT. Wejdź w ustawienia wypłat, a następnie w części Sposób wypłaty środków wybierz do banku za granicą. Uzupełnij numer rachunku – w polu Kraj wpisz symbol odpowiedniego państwa i podaj dane banku Revolut. Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj.