Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dawno nie licytowalam. I wczoraj allegro mnie zaskoczyło.
Żeby nie przebijać się z licytujacymi zaproponowałam za przedmiot licytacji 115,00 zł.
Finalnie okazało się, że licytację przegrałam. Zwycięzca zapłacił 105 zł?.
O co tu chodzi?....
@agniesz-ka Niestety niemożliwe.... mogłaś np wstukać taką cenę, a potem niższą i ta druga obniżyła twoje maksimum. Sprawdź w zakończonych licytacjach u siebie jaka jest twoja kwota.
Jesteś pewien że twoja oferta została przyjęta lub sprzedający jej nie odwołał? Dziwne bo sam tylko kupuję i sprzedaję poprzez licytację i nic takiego mnie jeszcze nie spotkało ,no ale allegro ciągle robi jakieś zmiany nikt za tym nie nadąża .
Po zakończeniu licytacji napisałam do sprzedawcy. Bo myślałam, że coś się zmieniło.
Dostałam odpowiedź, że nie wie czemu tak się dzieje i że przy innych licytacjach też były problemy.
Wg mnie to nie problem, to nieprawidłowości.
@agniesz-kaChodzi o to, że zalicytowałaś 115 zł, a później zalicytowałaś ponownie, obniżając swoja kwotę maksymalną, dlatego przegrałaś.
Dzisiaj miałam taką samą sytuację.
O dziwo, to u tego samego użytkownika.
Zacznę obserwować sytuację i robić screeny.
@agniesz-ka czy możesz podesłać numery ofert, w których takie problemy wystąpiły?
Chyba źle zamieściłam screen.
Zalicytowalam 90 zł.
W efekcie wisior poszedł za 80...
I czemu aktualna cena jest 78 jak ja licytuje 90?....
No kurcze, nie zawsze jest czas, żeby siedzieć i pilnować licytacji.
O co tu chodzi?..... 🤔
@agniesz-ka Na AL wyświetla się od razu taka kwota przebicia jak napiszesz .
A może jesteś u niego na "czarnej liście" i twoje oferty są u niego odrzucane z automatu.
Absolutnie nie jestem na czarnej liście. To była pierwsza licytacja....
@agniesz-ka zgłosiłam tą sprawę i moja koleżanka skontaktowała się z Tobą mailowo, prześlij jej proszę informacje, o które prosi, zweryfikuje co się stało i dlaczego wygrał ją inny Licytujący.