Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jeżeli wylicytowałem przedmiot od sprzedawcy i chce dodatkowo kupić u niego drugą rzecz tylko że przez opcję kup teraz, jest możliwość połączenia tych zamówień w jedno? (by nie płacić podwójnie za zamówienie).
Wiem że da się połączyć opcję licytowane a jak wygląda połączenie licytacja + kup teraz.
musisz wygrać aukcję, by tak zrobić 🙂 poprostu 🙂
ale jeśli już wygrałeś, to jak najbardziej jest to możliwe 🙂
I właśnie chodzi mi o to jak to zrobić bo już próbowałem i nie mam pojęcia jak to połączyć
@Scholor Dokonaj zakupu przez Kup teraz, ale po przekierowaniu do banku nie płać. Następnie wejdź w Kupione, anuluj rozpoczętą płatność, potem zaznacz przedmiot z Kup teraz i przedmiot z licytacji, po czym kliknij Zapłać.
a to nie spowoduje dwóch oddzielnych transakcji do opłacenia wtedy? nie wskoczy smart np 😮
Witam! Skorzystałam również z porady. Dzięki za podanie rozwiązania. Pozdrawiam 😊
Dziękuję za podpowiedź !
Super sprawa, skorzystałam
Dzięki za podpowiedź
U mnie to nie wchodzi jakimś cudem 😕
może sprzedawca w cenniku ma źle ustawioną ilość
skontaktuj się ze sprzedawcą
możecie anulować albo transakcje kup teraz albo licytacje
w zamian anulowanej , sprzedawca niech wystawi w tym drugim formacie
jesli licytacja to ta cena która była Twoja i np na jeden dzień - podeśle Ci linka i zaraz po Twoim zalicytowaniu zakończy
wtedy ta licytacja wpadnie do kupionych i będzie można zapłacić już razem
Porada skuteczna, płatności połączone, jedna opłata za przesyłkę. Dziękuję.
@xyz96 Świetne rozwiązanie, skorzystałam, dziękuję.
Przecież większość ludzi ma powiązane konto z kartą i po kliknięciu płatność jest realizowana od razu i nie da się cofnąć płatności.
@ania22_an Powiązanie konta z kartą nie jest dobrym rozwiązaniem, stwarza wiele niepotrzebnych problemów. Każdy robi jak uważa, oczywiście.
@ania22_an Stwierdzenie to opierasz na jakichś konkretnych danych?😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
No dokładnie, oprócz tego zamiast "kup teraz" często sprzedający korzystają z opcji "kupuję i płacę" i wtedy już nie ma innej opcji jak zapłacić dwa razy,
Czy ta opcja zakupu dwóch przedmiotów od jednego sprzedawcy jest dalej możliwa gdy jeden przedmiot jest wylicytowany a drugi przedmiot jest kupiony poprzez opcje Kup teraz ?
Tak. Najprościej to z KUP TERAZ bierzesz i klikasz zapłać blik z kodem, podajesz błędny kod. Wtedy wpada do zakładki nieopłacone tak samo jak licytacje. Zaptaszkowujesz i płacisz razem.