Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam .
Sprzedawca ma na aukcji w dostawie napisane ,że wysyła paczki za granicę . Koszt paczki do Holandii w cenie 50 zł. Nie wiedziałam jak zaznaczyć na aukcji ,aby paczka została wysłana za granicę ,więc napisałam do sprzedawcy . Odpisał ,żebym nie sugerowała się kosztem wysyłki za granicą bo ustalają ją indywidualnie do każdego kraju. Czy w takim wypadku sprzedający nie wprowadza w błąd kupującego ?
@beybe_1993 podaj link do aukcji ?
Jak by miał dostawę do Holandii w cenniku to byś mógł wybrać, więc to co widziałeś była zapewne niewiążąca cena orientacyjna 🙂
@beybe_1993 Nie może, oferta jest i musi być wszystko w niej ujęte, także koszty dostawy, jeżeli udostępnia wysyłkę do Holandii i jest cena to musi w tej cenie wysłać. Otwórz dyskusję ze sprzedającym i tam wyjaśnij wszystko: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam !
@beybe_1993 napisałaś "Nie wiedziałam jak zaznaczyć na aukcji ,aby paczka została wysłana za granicę"
Jeśli była taka dostawa i zostało kupione to jak najbardziej sprzedawca nie może wymagać dopłaty, powinien wysłać tak jak udostępnił !!!
Link do aukcji. Jakbyś mógł zobaczyć byłabym wdzięczna .
@beybe_1993 ma cennik i dostawy do Holandii więc umowa ważna tyle że jak się uprze nie wyśle 😞 pozostanie dyskusja i negatyw 😞