Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak mam wyszukać następującą frazę: mspa oslo.
Pierwszy człon to nazwa firmy, a drugi to model. Ciągle ta głupia autokorekta udowadnia mi że nie wiem co chcę szukać i zamienia mi to na: mapa oslo.
Jak to badziewie wyłączyć albo poprawcie aby nie było autokorekty.
https://allegro.pl/oferta/jacuzzi-mspa-frame-oslo-13499488533 czy tego szukasz ?
@KISI zawsze przy wyszukaniu i autokorekcie jest info "przekierowano z maspa oslo" i gdy klikniesz "maspa oslo" to pokażemy Ci wyniki wyszukiwania dla tego hasła 🙂
@la_nika: A jak wyłączyć tą funkcję na stałe? W aplikacji mobilnej komunikat o przekierowaniu z "śmieszna poszeTka" na "śmieszna poszeWka" znika zanim zdąży się w niego kliknąć.
Pisanie komentarzy do zakupów jest delikatnie mówiąc irytujące kiedy AI twierdzi, że wie lepiej co chcę napisać i poprawia po mnie.
Wyszukiwarki tu to temat rzeka. Allegro zawsze wie lepiej... Większość ludzi albo szuka gdzie indziej albo szuka na allegro poprzez google. W allegrowej wyszukiwarce to można znaleźć co najwyżej standardowe produkty a i tak na 90% po zakupie najtańszej oferty pokażą Ci to samo taniej (i aukcja była kiedy szukałaś tylko sobie wyszukiwarki jaja robiły).